SZIPER.hu | Fotó - Videó - Pályázat

Fotó - Videó - Pályázat

Kapcsolat

Vállalkozás adatai

SZmulaI PétER e.v.

SZIPER.hu

Adószám: 69877683-2-30

Alapítva: 2019.07.01.

Közösségi adószám: HU69877683

Nyilvántartási szám: 53815602

 

A www.SZIPER.hu tulajdonosa, üzemeltetője
Egyéni vállalkozó

Székhely

3000 Hatvan, Bercsényi út 45. (csak iroda)

E-mail cím

info@sziper.hu

Telefonszám

+36 30 680 1144

Fotóstúdió

Budapest 16. kerületében található

KÜNY CÍM (Ügyfélkapu)

info@sziper.hu

Viber

+36 30 680 1144

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Írd meg nekem pár mondatban, hogy miben lehetnék segítségedre.    FIGYELMEZTETÉS!
    Felhívja a honlap fenntartója a látogatók figyelmét arra, hogy a honlapon többek között értékesítési céllal közzétett szolgáltatásai iparjogvédelmi oltalom alatt állnak, lajstromozott védjegyeztetett szolgáltatások. Ha a jogosult engedélye nélkül bárki azokat felhasználja, így különösen, de nem kizárólagosan úgy tűnteti fel azokat, hogy az/azok nem a jogosulttól származik/származnak, vagy azt/azokat akárcsak részben is közvetett/közvetlen kereskedelmi haszonszerzési céllal másolja/bitorolja nem csak teljesen azonos, hanem összetéveszthetőségig hasonló szinten akár más márkanév alatt is (!) minden esetben polgári- és/vagy büntetőjogi következményeket vonhat maga után a jogosulatlan felhasználó per- és eljárási költségekben történő marasztalása mellett! A jelleg- és/vagy védjegybitorlást a törvény bünteti és azzal szemben képviselőnk (www.xlex.hu) fellép! Megkérjük a honlap látogatóit, hogy a tisztességes verseny szabályait betartva, jóhiszeműen látogassák a honlapot, vegyék igénybe az iparjogvédelmi oltalom alatt álló, védjegyeztetett szolgáltatásokat!

    Tilos a honlap bármely tartalmi elemének (cikk, szöveg, szlogen, kép stb.) a forrás megjelölése és a www.SZIPER.hu url címre mutató link elhelyezése nélkül való bármely más honlapba, publikációba, vagy más műbe való építése, függetlenül annak terjedelmétől és formájától.


    A honlapon található, a tulajdonos tevékenységére vonatkozó vagy azzal kapcsolatos adatok, szövegek, cikkek, képek, valamint egyéb, a tevékenységével, illetőleg a Szmulai Péter e.v. által kínált szolgáltatásokkal összefüggő, a www.SZIPER.hu oldalon feltüntetett információk nem ismerete a Megrendelőt nem mentesíti annak be nem tartása alól!