SZIPER.hu | Fotó - Videó - Pályázat

Fotó - Videó - Pályázat

Esküvő fotózás

Kreatív esküvő fotózás

Kedves jegyes pár!

Szeretettel köszöntelek az esküvő fotózás oldalon!

Az esküvő egy vissza nem térő, felejthetetlen meghitt élmény, legyen kicsi és szerény vagy hatalmas és káprázatos. Minden esküvőnek meg van a maga varázsa és gyönyörűsége. Az esküvő napját minden rokon, barát és családtag izgalommal várja, de a legnagyobb élményt az esküvői pár éli át! Számukra ez egy olyan különleges alkalom, melyet megfogalmazhatatlan csodálatos érzések között élnek meg.

Esküvői fotós szolgáltatásommal fő célom, hogy olyan fotókat és videófelvételeket készítsek Rólatok, amelyek örök emlékek maradnak számotokra!

Esküvő fotózás

Egyéni vállalkozásom tagja az iparkamara által jegyzett Korrekt Partnerek közösségének.

A SZIPER.hu név és az ahhoz kapcsolódó logó a szabadalmi hivatalnál hivatalosan bejegyzett védjegy!

További díjaim, elismeréseim IDE kattintva tekinthetők meg.

Mottóm

“Számomra a fotózás nem kizárólag munka, sokkal inkább elhivatottság és szenvedély! Ennek megfelelően végzem a fotózást, amely során a legfontosabb a Megrendelő elégedettsége – árban és minőségben egyaránt!”

Hivatásos fotográfusként teljesen hivatalos, számlaképes egyéni vállalkozás keretében örömmel vállalom az egészen kis, szűk körű polgári esküvő fotózásoktól az egészen nagy, teljes lakodalmak fotózását és videózását, a Naptár menüpontban szereplők szerinti szabad időpontokban, Magyarország egész területén, igen kedvező ár-érték arányban, beállított-kreatív esküvő fotózáshoz ingyenesen felhasználható kellékekkel.

Eddig több, mint száz esküvő fotózását végeztem már el, a megrendelőim véleményei minősítik fotós munkásságomat.

Az esküvő fotózás árak kialakításánál nagy hangsúlyt fektettem az ár-érték arány tökéletes kialakítására, hiszen egy esküvő megszervezése egyébként sem “olcsó mulatság” manapság.

Esküvő videózás

Az esküvő fotózás szolgáltatásomon kívül lehetőség van esküvő videózásra is, akár a fotóssal egy személyben! Az aktuális videózás fotóssal egy személyben szolgáltatásom árakról tájékozódj a gombra kattintva.

AJÁNDÉK: amennyiben megrendelésre kerül az esküvő fotózás legalább 8 óra időtartamban, abban az esetben a 30 perces videózás ajándékként igényelhető! Az akció visszavonásig érvényes!

Minden esküvő fotózás megrendelés esetén garantált ajándék jár a megrendelő részére: ajándékként slideshow-t készítek a fotókból.

Kreatív esküvő fotózás

Kreatív esküvő fotózás

Esküvői fotózás során mindig arra igyekszem, hogy valami pluszt adjak vissza Nektek a rólatok készült esküvő képekkel. Törekszem arra, hogy olyan lehetőségeket és különleges alkalmakat találjunk, amelyeken még évek múlva is tud számotokra meglepetést okozni. Esküvő fotósként segítek örök és felejthetetlen emlékké varázsolni a kreatív fotózást.

Az esküvő kreatív fotózás kellékek ingyen használhatók.

Esküvő fotózás képek

Esküvő fotózásról

Az esküvő fotózás egy igen különleges szakma. Az esküvő fotós ott van Veletek életetek egyik legfontosabb mérföldkövén, és egy biztos pontot jelent az esküvőtök napján. A fotós lesz az a személy, aki szinte észrevétlenül örökíti meg képekben a Nagy Nap történéseit, anélkül, hogy bele avatkozna az események tényleges folyásába.

Fontos, hogy olyan esküvő fotóst válasszatok, aki mellett felszabadultnak érzitek magatokat és képes megmutatni, hogy Rólatok is készülhetnek csodás, mesébe illő fényképek. Az esküvő fotózásokon szinte másodpercek alatt egy hullámhosszra kerülök a párral, így hamar elmúlik az izgatottság, amit a legtöbben a fényképezőgép előtt éreznek.

A szakmai jelenléten kívül érzelmileg is azonosulok az esküvői párral, hiszen azt gondolom, hogy ekkor lehet igazán megragadni azokat a pillanatokat, amelyek hozzáadott értékeket képviselnek a fotókon.

Kreatív esküvő fotózás

Egy esküvői pár mindenkiben boldogságot vált ki, ilyenkor mindenki jókívánságok kíséretében gratulál a vőlegénynek és menyasszonynak egyaránt. Az esküvő napján hangossá válik az egész falu és város is, hisz ilyenkor felcsendül az autók dudája, a falu apraja-nagyja elmegy megnézni a menyasszonyt, és sokan fotókat is készítenek az ifjú párról. Az esküvő minden pillanata tagadhatatlanul igazi mosolyt csal a menyasszony arcára, a vőlegény pedig akaratlanul is talán ezen a napon a legbüszkébb legény.

Nekem esküvő fotósnak ezt a felhőtlen boldogságot és vissza nem térő alkalmat kell megörökítenem, hogy hosszú évek múlva is vissza repítselek Titeket a Nagy Nap élményeibe!

Számomra minden esküvő fotózásra való felkérés megtiszteltetés, az házasságkötés és lakodalom megörökítése egy olyan küldetés, amibe minden tudásom bele kell vinnem. Legyen szó polgári vagy egyházi esküvő fotózásról, én fotósként minden fontos pillanatban Veletek és Értetek vagyok.

Több, mint egy esküvő fotós

Jómagam “több, mint egy fotós”-ként állok szíves rendelkezésetekre eskövőtök megörökítése kapcsán!
“Több, mint egy fotós“, hiszen az esküvő fotózáson kívül akár videósként és akár részben ceremóniamesterként is tudok közreműködni!
Az esküvő fotózás mellé esküvő videózás vehető igénybe!

Az esküvő videózás árak és részletek a Videózás menüben láthatók!
Ezen szolgáltatáscsomaggal jelentős pénzösszeget takaríthattok meg! Fotós tapasztalataim, valamint a megrendelői vélemények alátámasztják, hogy miért engem válasszatok a Nagy Napotok megörökítésére!

Kapcsolatrendszerem révén külön esküvő videóst, ceremóniamestert és zenészt/zenekart/dj-t is tudok ajánlani, akikkel több alkalommal dolgoztam együtt, így akár egy teljes, összeszokott, komplett szolgáltatói csapat állna rendelkezésetekre!

Kreatív esküvő fotózás

Miért engem válassz esküvő fotósnak?

Kíváló minőségű fotók

Folyamatosan igyekszem fejleszteni fotós tudásom, így kizárólag csak magas minőségű, egyedi esküvő fotókra számíthatsz nálam.

A több mint 100 esküvőn szerzett tapasztalatot is hasznosítom az esküvők fotózásán.

Egyedi elkapott pillanatok

Az esküvő alatt végig figyelem az egyedi, vissza nem térő alkalmakat, hogy ne csak előre beállított fotók készüljenek Rólatok.

A képgalériában láthatjátok ennek példáit.

Gyors fotó átadás

Mindig igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt átadni Nektek az esküvő fotókat, az általatok kért formátumokban.

A fotózástól számított 1 héten belül átadásra kerülnek a digitális fotók, legtöbbször Google Drive-linken.

Esküvő fotózás árak

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy jómagam több tucat esküvő fotózását végeztem már el, ugyanakkor minden egyes esküvőre egyformán, a lehető legnagyobb körültekintéssel, alapossággal készülök!

Ahogyan az esküvő megszervezésénél is, úgy az esküvő fotózás árak kialakításánál is fontos, hogy minden a Ti igényeiteknek megfelelően történjen. Legyen szó kreatív, páros vagy esküvő fotózásról, egyedi kérés esetén személyre szabott árajánlatot küldök!

Amennyiben bármilyen kérdésetek felmerül esküvő fotózás kapcsán, kérlek, forduljatok hozzám bizalommal bármelyik elérhetőségemen, örömmel állok rendelkezésetekre!

Megtisztelve érezném magam, ha a Ti esküvőtöket is megörökíthetném csodaszép fotókon!

Legjobb esküvő fotózás árak 2023.

Esküvő fotózás csomag
Bruttó ár (Ft)

Alap csomag
Rendelkezésre állás: maximum 1 óra, minimum 100 db kép készítése.

30 000 Ft
(+útiköltség)

Alap plusz csomag
Rendelkezésre állás: maximum 2 óra, minimum 200 db kép készítése.

45 000 Ft
(+útiköltség)

Normál csomag
Rendelkezésre állás: maximum 3 óra, minimum 300 db kép készítése.

57 000 Ft
(+útiköltség)

Bronz csomag
Rendelkezésre állás: maximum 4 óra, minimum 400 db kép készítése.

70 000 Ft
(+útiköltség)

Ezüst csomag
Rendelkezésre állás: maximum 5 óra, minimum 500 db kép készítése.

83 000 Ft
(+útiköltség)

Jeles csomag
Rendelkezésre állás: maximum 6 óra, minimum 600 db kép készítése.

96 000 Ft
(+útiköltség)

Gyémánt csomag
Rendelkezésre állás: maximum 7 óra, minimum 700 db kép készítése.

109 000 Ft
(+útiköltség)

SZIPER csomag
Rendelkezésre állás: maximum 8 óra, minimum 800 db kép készítése.

122 000 Ft
(+útiköltség)

Tradícionális csomag
Rendelkezésre állás: maximum 9 óra, minimum 900 db kép készítése.

135 000 Ft
(+útiköltség)

Klasszikus csomag
Rendelkezésre állás: maximum 10 óra, minimum 1.000 db kép készítése.

148 000 Ft
(+útiköltség)

Extra csomag
Rendelkezésre állás: maximum 11 óra, minimum 1.100 db kép készítése.

161 000 Ft
(+útiköltség)

Arany csomag
Rendelkezésre állás: maximum 12 óra, minimum 1.200 db kép készítése.

185 000 Ft
(+útiköltség)

Prémium csomag
Rendelkezésre állás: egész nap korlátlan ideig (több mint 12 óra), minimum 1.500 db kép készítése.

210 000 Ft
(+útiköltség)