SZIPER.hu | Fotó - Videó - Pályázat

Fotó - Videó - Pályázat

Esküvő fotózás & videózás

Kreatív esküvő fotózás
Esküvő fotózás

Kedves jegyes pár!

Szeretettel köszöntelek az esküvő fotózás és videózás oldalon!

Hivatásos fotográfusként teljesen hivatalos, számlaképes egyéni vállalkozás keretében örömmel vállalom az egészen kis, szűk körű polgári esküvő fotózásoktól az egészen nagy, teljes lakodalmak fotózását és videózását, a Naptár menüpontban szereplők szerinti szabad időpontokban, Magyarország egész területén, igen kedvező ár-érték arányban, beállított-kreatív esküvő fotózáshoz ingyenesen felhasználható kellékekkel, és garantált ajándékkal: zenés-videóval!

A fotózás és videózás akár egy személyben is megoldható, így jelentős összeg takarítható meg!

„Több, mint fotós” szolgáltatásommal fő célom, hogy olyan fotókat és videófelvételeket készítsek Rólatok, amelyek örök emlékek maradnak számotokra!

Esküvő fotózás

Nagyon örülök, hogy Peti örökítette meg az esküvőnket. El kell, hogy mondjam nem csak mi a szűk család gondoljuk, úgy, hogy Péter fantasztikus munkát végzett, hanem a meghívott vendégeink. Zseniálisan időzített, jól elkapta a pillanatokat, emellett rendkívül gyorsan elkészült. 🙂 Egy hetet sem kellett várunk, hogy megkapjuk a képeinket. Péter személyében egy nagyon értékes embert ismerhettem meg, NEM olyasvalaki, aki le a akarja tudni a munkáját. Érződik, hogy szívből csinál minden fényképet, amelyet alaposan megkomponál fejben, hogy hogyan is mutatna a legjobban. Végig figyelt, részese volt minden eseménynek, ami számunkra fontos volt. Zsigerből tudta mit mikor kell megörökítenie. Semmit nem hiányoltunk. 🙂 Emellett nem csak fotózott, hanem lelki támaszunk is volt, amely nem tartozik munkakörébe. 🙂 Megnyugtató szavakkal bíztatott minket. Vagy, ha éppen nyakkendő kötésben vagy virágtűzésben szükségünk segítségre, számíthattunk rá. Igazából szerintem nem tudunk volna olyat, kérni, amiben ne tudott volna segíteni, olyan rutinja van. Hálás köszönetünk mindenért! Szívből ajánljuk mindenkinek! <3

N. Anett (esküvő, Pilisvörösvár)

Egyéni vállalkozásom tagja az iparkamara által jegyzett Korrekt Partnerek közösségének.

A SZIPER.hu név és az ahhoz kapcsolódó logó a szabadalmi hivatalnál hivatalosan bejegyzett védjegy!

További díjaim, elismeréseim IDE kattintva tekinthetők meg.

A visszatérő vendégek bármely fotózás igénybevétele esetén 10% kedvezményben részesülnek!

Miért engem válassz esküvő fotósnak?

Tudás és tapasztalat

Több éve rendszeresen fotózok esküvőket, így jelentős tapasztalattal, és számos díjjal rendelkezem. A kapott vélemények önmagukért beszélnek.

Folyamatosan igyekszem fejleszteni fotós tudásom, így kizárólag csak magas minőségű, egyedi esküvő fotókra számíthatsz nálam.

A több mint 150 esküvőn szerzett tapasztalatot is hasznosítom az esküvők fotózásán.

Egyedi elkapott pillanatok

Az esküvő alatt végig figyelem az egyedi, vissza nem térő alkalmakat, hogy ne csak előre beállított fotók készüljenek Rólatok, hanem egyedi, elkapott pillanatok is megörökítésre kerüljenek.

A képgalériában láthatjátok ennek példáit. Sok esetben természetes, mégis egyedi fotókat készítek a Nagy Napról.

Több, mint fotós

A Nagy Napon nem csak a fotózásban veszek részt, hanem szükség esetén segítek számos részletben, a teljesség igénye nélkül: bokréta felkötés, torta szállítás, a Nagy Napon ad hoc események áttervezése, ceremóniamester/vőfély segítése, praktikus tanácsok a pároknak!

A fotózáson kívül lehetőség van videózásra is, a fotóssal egy személyben, kedvezményes áron!

Kedvező ár-érték arány, garantált ajándék!

Az esküvő fotózást rendkívül kedvező ár-érték arányban végzem!
 
Az árlistában megtekinthető a teljes ár, minden csomag garantált ajándékot tartalmaz: bármilyen hosszúságú esküvő fotózás esetén ajándékként slideshow-t (zenés videó) készítek, és digitálisan átadok, amelyről minták IDE kattintva láthatók!

Gyors fotó átadás

Mindig igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt átadni Nektek a kidolgozott esküvő fotókat, az általatok kért formátumban.

A fotózástól számított 1 héten belül átadásra kerülnek a digitális fotók, legtöbbször Google Drive-linken.

Mindig törekszem a gyors és pontos munkavégzésre, amelyre nagyon igényes vagyok.

Akár videóval együtt

Lehetőség van arra, hogy akár külön videóssal, akár a fotóssal egyszemélyben videózás is megvalósuljon!

Ez utóbbi esetben jelentős összeget spórolhatnak meg a párok, ugyanakkor nem kell lemondaniuk a videóról sem! Részletek IDE kattintva tekinthetők meg!

Mottóm

„Számomra a fotózás nem kizárólag munka, sokkal inkább elhivatottság és szenvedély! Ennek megfelelően végzem a fotózást, amely során a legfontosabb a Megrendelő elégedettsége – árban és minőségben egyaránt!”

Ha bármilyen kérdésed felmerül az esküvői fotózás, videózás kapcsán, kérlek, írj nyugodtan üzenetet az alábbi felületen!

Az üzenet küldése kötelezettségektől mentes! Rövidesen válaszolok!  Egy esküvő az élet egyik legcsodálatosabb pillanata, és a segíthetek abban, hogy az emlékeid örökké megőrizhesd. Keress engem, hogy a Nagy Napodon minden pillanatot megörökíthessek, és egy életre szóló emléket varázsolhassak Nektek!

  Az esküvőd egyedülálló pillanat, amit soha nem fogsz elfelejteni. Engedd meg, hogy segítsek megőrizni ezt a pillanatot örökre. Szakértelmemmel és tapasztalatommal minden részletre odafigyelek, hogy a legcsodálatosabb pillanatokat megörökíthessem. Örömmel segítek elkapni a boldogságot, a könnyeket, az érzelmeket és az örömöt!

  Az esküvőd az életed egyik legfontosabb napja, és szeretném, ha örökre megmaradna a szívedben. Kreatív és professzionális megközelítésemmel segítek megőrizni ezt az emléket a legfontosabb pillanatokról.

  Már több, mint 150 esküvő fotózását végeztem már el, a megrendelőim véleményei minősítik fotós munkásságomat.

  Az esküvő fotózás árak kialakításánál nagy hangsúlyt fektettem az ár-érték arány tökéletes kialakítására, hiszen egy esküvő megszervezése egyébként sem „olcsó mulatság” manapság.

  Az esküvő egy vissza nem térő, felejthetetlen meghitt élmény, legyen kicsi és szerény vagy hatalmas és káprázatos. Minden esküvőnek meg van a maga varázsa és gyönyörűsége. Az esküvő napját minden rokon, barát és családtag izgalommal várja, de a legnagyobb élményt az esküvői pár éli át! Számukra ez egy olyan különleges alkalom, melyet megfogalmazhatatlan csodálatos érzések között élnek meg.

  Esküvő videózás

  Az esküvő fotózás szolgáltatásomon kívül lehetőség van esküvő videózásra is, akár a fotóssal egy személyben! Az aktuális videózás fotóssal egy személyben szolgáltatásom árakról tájékozódj a gombra kattintva.

  AJÁNDÉK: amennyiben megrendelésre kerül az esküvő fotózás legalább 8 óra időtartamban, abban az esetben a 30 perces videózás ajándékként igényelhető! Az akció visszavonásig érvényes!

  Minden esküvő fotózás megrendelés esetén garantált ajándék jár a megrendelő részére: ajándékként slideshow-t készítek a fotókból.

  Kreatív esküvő fotózás

  Kreatív esküvő fotózás

  Esküvői fotózás során mindig arra igyekszem, hogy valami pluszt adjak vissza Nektek a rólatok készült esküvő képekkel. Törekszem arra, hogy olyan lehetőségeket és különleges alkalmakat találjunk, amelyeken még évek múlva is tud számotokra meglepetést okozni. Esküvő fotósként segítek örök és felejthetetlen emlékké varázsolni a kreatív fotózást.

  Az esküvő kreatív fotózás kellékek ingyen használhatók.

  Esküvő fotózás képek

  Esküvő fotózásról

  Az esküvő fotózás egy igen különleges szakma. Az esküvő fotós ott van Veletek életetek egyik legfontosabb mérföldkövén, és egy biztos pontot jelent az esküvőtök napján. A fotós lesz az a személy, aki szinte észrevétlenül örökíti meg képekben a Nagy Nap történéseit, anélkül, hogy bele avatkozna az események tényleges folyásába.

  Fontos, hogy olyan esküvő fotóst válasszatok, aki mellett felszabadultnak érzitek magatokat és képes megmutatni, hogy Rólatok is készülhetnek csodás, mesébe illő fényképek. Az esküvő fotózásokon szinte másodpercek alatt egy hullámhosszra kerülök a párral, így hamar elmúlik az izgatottság, amit a legtöbben a fényképezőgép előtt éreznek.

  A szakmai jelenléten kívül érzelmileg is azonosulok az esküvői párral, hiszen azt gondolom, hogy ekkor lehet igazán megragadni azokat a pillanatokat, amelyek hozzáadott értékeket képviselnek a fotókon.

  Kreatív esküvő fotózás

  Egy esküvői pár mindenkiben boldogságot vált ki, ilyenkor mindenki jókívánságok kíséretében gratulál a vőlegénynek és menyasszonynak egyaránt. Az esküvő napján hangossá válik az egész falu és város is, hisz ilyenkor felcsendül az autók dudája, a falu apraja-nagyja elmegy megnézni a menyasszonyt, és sokan fotókat is készítenek az ifjú párról. Az esküvő minden pillanata tagadhatatlanul igazi mosolyt csal a menyasszony arcára, a vőlegény pedig akaratlanul is talán ezen a napon a legbüszkébb legény.

  Nekem esküvő fotósnak ezt a felhőtlen boldogságot és vissza nem térő alkalmat kell megörökítenem, hogy hosszú évek múlva is vissza repítselek Titeket a Nagy Nap élményeibe!

  Számomra minden esküvő fotózásra való felkérés megtiszteltetés, az házasságkötés és lakodalom megörökítése egy olyan küldetés, amibe minden tudásom bele kell vinnem. Legyen szó polgári vagy egyházi esküvő fotózásról, én fotósként minden fontos pillanatban Veletek és Értetek vagyok.

  Több, mint egy esküvő fotós

  Jómagam „több, mint egy fotós”-ként állok szíves rendelkezésetekre eskövőtök megörökítése kapcsán!
  „Több, mint egy fotós„, hiszen az esküvő fotózáson kívül akár videósként és akár részben ceremóniamesterként is tudok közreműködni!
  Az esküvő fotózás mellé esküvő videózás vehető igénybe!

  Az esküvő videózás árak és részletek a Videózás menüben láthatók!
  Ezen szolgáltatáscsomaggal jelentős pénzösszeget takaríthattok meg! Fotós tapasztalataim, valamint a megrendelői vélemények alátámasztják, hogy miért engem válasszatok a Nagy Napotok megörökítésére!

  Kapcsolatrendszerem révén külön esküvő videóst, ceremóniamestert és zenészt/zenekart/dj-t is tudok ajánlani, akikkel több alkalommal dolgoztam együtt, így akár egy teljes, összeszokott, komplett szolgáltatói csapat állna rendelkezésetekre!

  Esküvő fotózás

  Esküvő fotózás árak

  Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy jómagam több tucat esküvő fotózását végeztem már el, ugyanakkor minden egyes esküvőre egyformán, a lehető legnagyobb körültekintéssel, alapossággal készülök!

  Ahogyan az esküvő megszervezésénél is, úgy az esküvő fotózás árak kialakításánál is fontos, hogy minden a Ti igényeiteknek megfelelően történjen. Legyen szó kreatív, páros vagy esküvő fotózásról, egyedi kérés esetén személyre szabott árajánlatot küldök!

  Amennyiben bármilyen kérdésetek felmerül esküvő fotózás kapcsán, kérlek, forduljatok hozzám bizalommal bármelyik elérhetőségemen, örömmel állok rendelkezésetekre!

  Megtisztelve érezném magam, ha a Ti esküvőtöket is megörökíthetném csodaszép fotókon!

  A csomagokban a rendelkezésre állási időtartam alatt az esküvőhöz kapcsolódóan bármilyen esemény, jelenet fotózása rugalmasan megoldható.

  Az egyes csomagokhoz különböző OPCIÓK is választhatók, amelyek IDE kattintva érhetők el.

  Legjobb esküvő fotózás árak 2024.

  Esküvő fotózás csomag
  Bruttó ár (Ft)

  Alap csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 1 óra, 100 db kép digitális átadása.

  30 000 Ft
  40 000 Ft
  (+útiköltség)

  Alap plusz csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 2 óra, 200 db kép digitális átadása.

  45 000 Ft
  50 000 Ft
  (+útiköltség)

  Normál csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 3 óra, 300 db kép digitális átadása.

  60 000 Ft
  65 000 Ft

  (+útiköltség)

  Bronz csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 4 óra, 400 db kép digitális átadása.

  75 000 Ft
  80 000 Ft

  (+útiköltség)

  Ezüst csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 5 óra, 500 db kép digitális átadása.

  90 000 Ft
  100 000 Ft

  (+útiköltség)

  Jeles csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 6 óra, 600 db kép digitális átadása.

  105 000 Ft
  115 000 Ft

  (+útiköltség)

  Gyémánt csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 7 óra, 700 db kép digitális átadása.

  120 000 Ft
  130 000 Ft

  (+útiköltség)

  SZIPER csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 8 óra, 800 db kép digitális átadása.
  Ajándék 30 perc videó!

  140 000 Ft
  150 000 Ft

  (+útiköltség)

  Tradícionális csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 9 óra, 900 db kép digitális átadása.
  Ajándék 30 perc videó!

  155 000 Ft
  165 000 Ft

  (+útiköltség)

  Klasszikus csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 10 óra, 1.000 db kép digitális átadása.
  Ajándék 30 perc videó!

  170 000 Ft
  180 000 Ft

  (+útiköltség)

  Extra csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 11 óra, 1.100 db kép digitális átadása.
  Ajándék 30 perc videó!

  185 000 Ft
  195 000 Ft

  (+útiköltség)

  Arany csomag
  Rendelkezésre állás: maximum 12 óra, 1.200 db kép digitális átadása.
  Ajándék 30 perc videó!

  200 000 Ft
  215 000 Ft

  (+útiköltség)

  Prémium csomag
  Rendelkezésre állás: egész nap korlátlan ideig (több mint 12 óra), 1.500 db kép digitális átadása.
  Ajándék 30 perc videó!

  220 000 Ft
  240 000 Ft

  (+útiköltség)