SZIPER.hu | Fotó - Videó - Pályázat

Fotó - Videó - Pályázat

Bemutatkozás

Köszöntelek weboldalamon!

Szmulai Péter egyéni vállalkozó vagyok, fotózással, videózással és pályázatírással foglalkozom,
Magyarország egész területén!

Szmulai Péter egyéni vállalkozó

A fotózás kapcsán akár esküvői fotózásra, lakodalom fotózásra, egyéb rendezvény (például családi rendezvények, keresztelők, születésnapi rendezvények, házassági évfordulók, céges rendezvények, sportesemények stb.) fotózására, családi fotózásra, portré fotózásra, kismama fotózásra, tárgyfotózásra, ingatlan fotózásra, újszülött fotózásra, babafotózásra, tablófotózásra és minden egyéb fotózásra is vállalkozom, fotóstúdióban, vagy általad szabadon választott helyszínen!

Esküvők fotózásán kívül vállalom azok videózását is, akár egy személyben! Ennek részletei ide kattintva láthatók.

Esküvő kapcsán videós, ceremóniamester és zenész kollégáimmal, partnereimmel együtt akár egy lakodalom teljes szolgáltatói csapatát ki tudjuk alakítani, kedvező árakon, magas minőség mellett!

A fotózás és videózás mellett pályázatokkal is foglalkozom, lakosság és vállalkozások számára egyaránt. Ide kattintva láthatók ennek részletei.

Bármilyen észrevétel, felmerülő kérdés esetén örömmel állok rendelkezésre az elérhetőségeimen!
Kellemes böngészést kívánok!

Egyéni vállalkozásom tagja az iparkamara által jegyzett Korrekt Partnerek közösségének. A SZIPER.hu név és az ahhoz kapcsolódó logó a szabadalmi hivatalnál hivatalosan bejegyzett védjegy! További díjaim, elismeréseim IDE kattintva tekinthetők meg.

Miért "Több, mint egy fotós"?

Mottóm

„Számomra a fotózás nem kizárólag munka, sokkal inkább elhivatottság és szenvedély! Ennek megfelelően végzem a fotózást, amely során a legfontosabb a Megrendelő elégedettsége – árban és minőségben egyaránt!”

Fotózás

A www.SZIPER.hu címen elérhető weboldalamon törekszem minden fontos információ összegyűjtésére és közzétételére, amely a szolgáltatásom kapcsán fontos lehet a Megrendelő számára.

A weboldalon fellelhető számos információ közül néhányat kiemelek:

Esküvő fotózás

Többen kérdezték már, hogy a szuper minőséghez képest miért ennyire kedvezőek az árak, és miért vannak ajándékok a fotózás mellé? Nos, nagyon egyszerű magyarázat van e kérdésre: ahogy a fenti mottómban is szerepel, számomra legfontosabb a Megrendelő elégedettsége – árban és minőségben egyaránt. A minőséget a felszereltségemmel és személyemmel garantálom, az árakat pedig azért tartom a piaci árakhoz képest alacsonyan, mert nekem abszolút nem célom a Megrendelő „lehúzása”.
Igyekszem a földön tartani az árakat, a Megrendelő számára elfogadható szinten tartani azokat! Nem csak egyszer szeretek találkozni egy adott Megrendelővel, a visszatérő Megrendelőim is azt igazolják, hogy ár/érték arányban kimagasló szolgáltatást nyújtok!

Gyermek karácsonyi fotózás lámpással

Fotózás stílusa

Számomra nagyon fontos és jellemző rám a megbízhatóság, rugalmasság, precizitás, pontosság, lelkiismeretesség és közvetlenség.

A fotózások során törekszem a közvetlen stílusra, ezt a weboldalon megtekinthető megrendelői vélemények is visszatükrözik.
Esküvői fotózások alkalmával folyamatosan hasznos tanácsokkal látom el az Ifjú Párt, a kreatív fotózás és a polgári szertartás kapcsán is.

Nyilván „kattintgatni” bárki tud, viszont igazán jó, hangulatos fotókat készíteni, a rendkívüli pillanatokat megragadni csak nagyon kevesen! A Megrendelőim ezt megkapják tőlem!
A fentebb említett „szűk körbe” kerülés érdekében egyrészt folyamatosan képzem magam, mindig a tökéletesre törekszem.
Másrészt ezért alapítottam meg egyéni vállalkozásomat, amely saját ötletként a ‘SZIPER’ nevet viseli (a nevem első és utolsó betűiből álló mozaikszó 🙂 ).

Vállalkozásomban szinte mindenféle fotózást vállalok, – a teljesség igénye nélkül – úgy mint esküvők (a csak szertartásoktól a teljes lakodalomfotózásig), céges rendezvények, születésnapi és névnapi bulik, keresztelők, egyéb összejövetelek, családi fotózás, portréfotózás, kismama fotózás, tárgyfotózás, ingatlan fotózás – gyakorlatilag mindent fotózok. 🙂

Heves megyében, Hatvan városában található a székhelyem, de a távolságokat tekintve országon belül abszolút rugalmas vagyok – Magyarország teljes területén vállalok fotózást (megbízást teljesítettem már a teljesség igénye nélkül Baranya-, Szabolcs-Szatmár-Bereg-, Hajdú-, Pest- és Komárom-Esztergom, Bács-Kiskun, Somogy, Győr-Moson-Sopron megyében is), külföldi megbízást nem vállalok.

Facebook-oldallal és Instagram-oldallal is rendelkezem, ezeken a fórumokon is rendszeresen jelentkezem fotókkal, információkkal.

Bármilyen fotózásra vonatkozó igény esetén kérj ingyenes árajánlatot e-mailben, vagy űrlap kitöltésével az oldal tetején elérhető Árajánlatkérés gombra kattintva, amelyre a lehető legrövidebb időn belül, de maximum 1 napon belül válaszolok.

Megtisztelő lenne számomra, ha hamarosan Téged is az elégedett megrendelőim között köszönthetnélek, akár fotózás, akár videózás, akár pályázatok kapcsán!