Fotó - Videó

Fotózás

A visszatérő vendégek bármely fotózás igénybevétele esetén 10% kedvezményben részesülnek!

Egyéni fotózás - Profi kivitelezés!

Egy fotózás során rengeteg mindenre kell figyelni. A fények, a beállítások vagy a fényképezés szempontjából is előnyös pózok mind ugyanolyan fontosak, mint a megfelelő felkészülés a fotózásra, majd az azt követő alapretusálás.

Egy egyéni fotózás tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, hiszen kérésednek megfelelően nyomtatott formában is át tudom adni a fotókat. A digitális technológia miatt ma már egyre kevesebb az otthon előhívott fényképek száma, így ezzel különleges meglepetést okozhatsz a szerelmednek, családodnak, rokonaidnak vagy a barátaidnak egyaránt.

Hasznos információk az árajánlathoz, megrendeléshez

Lényeges tudnivaló, hogy az általam elkészített fotókon kizárólag alapretusálást (egyes vélemények/álláspontok szerint ezt utómunkának nevezik) végzek, egyéb, nagy mértékű javítást, korrekciót nem végzek a fotókon.
Alapretusálás alatt a nyers fotók tónusainak, világosságának állítását értem.

Alapretusálás előtt és után

Gólya a mezőnGólya a mezőn

Esküvő fotózás

Az esküvőd egy egyszeri és megismételhetetlen esemény, ahol rendkívül fontos, hogy a fotók is tökéletesen vissza adják a nagy napotok pillanatait. Ez az egyedüli olyan kategória, ahol már jóval előbb le kell foglalnotok a fotográfust, hogy boldogságotok megörökítése számotokra kifogástalan legyen. Esküvői fotós szolgáltatásomat úgy alakítottam ki Nektek, hogy ha szükségetek van rá mindent megtaláljatok egy helyen, akár csak fotóst kerestek esküvőre, vagy esküvői videóst és fotóst egyszerre.

Kreatív esküvő fotózás
Kismama fotózás zöld ruhában

Kismama fotózás

Nincs szebb dolog egy várandós nő életében, amikor sugárzik belőle az anyaság iránti vágy okozta öröm. Ezek azok a pillanatok, amikor azt érzem igazán megéri fotósnak lenni. Hatalmas megtiszteltetés számomra, amikor kismama fotózás keretén belül engem választotok a meghitt várakozás megörökítésére. A várandós fotózás a terhesség 30.-36. hetében a leglátványosabb, így ekkorra érdemes időzíteni a fényképezést. A fotózás során ruhákat és egyéb kiegészítőket is biztosítok számodra.

Családi fotózás

A családi fotózás egy összetettebb feladat, ami a karácsony előtti időszakban sokkal nagyobb érdeklődést mutat. Ebben az időszakban gyönyörűen feldíszített, karácsonyi hangulatú díszletben készítem az ünnepi fotókat Petőfibányán és Budapesten. A tavaszias idő beköszöntével szívesen vállalok szabadtéri családi fotózást az ország bármely területén. Profi családi fotózás keretén belül biztos vagyok benne, hogy olyan jó minőségű családi fényképek fognak születni, amelyekkel mindenki elégedett lesz.

Családi fotózás

Technikai információk

Esküvő fotózás

Hogyan készül

01

Határozd meg mit szeretnél

Biztosan van valamilyen elképzelésed, hogy milyen stílusú fotót szeretnél magadról, legyen az portré, karácsonyi vagy egyéb fotózás. Ha sikerült kategóriát választanod, akkor nincs más dolgod, mint árajánlatot kérni, vagy felvenni velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a mit szeretnél pontosan, mikor és hol. Amikor eldöntted az egyéni fotózás végleges koncepcióit, akkor tudok árajánlatot készíteni számodra.

02

A fotózás napja

Az előre egyeztetett időpontban lebonyolítjuk a fotózást a megbeszélt helyszínen vagy helyszíneken. Lehetőséged van több helyszínen való fotózásra is, de ezt is előre egyeztetnünk kell. Fotózás közben megmutatom Neked a rólad készült fényképeket, így Te is könnyebben alakíthatsz a beállásokon, pózokon.

03

Alapretusálás, nyomtatás

A fotózás után az előre egyeztetett mennyiségű legjobb képeket alapretusálom. A kész fényképeket az általad kiválasztott formátumokban, akár digitálisan, akár nyomtatott formában átadom részedre.