SZIPER.hu Fotózás

Magyarország egész területén, kiváló ár/érték arányban, igazolt pozitív

Korrekt Partner  |  Tisztességes Vállalkozás  |  "Esküvőre készülök" által ellenőrzött szolgáltató  | 
Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesületének pártoló tagja

Visszatérő megrendelők bármilyen jellegű fotózás megrendelése esetén a listaárból 5% kedvezményt kapnak!

 | Szmulai Péter e.v.  |  E-mail: info@sziper.hu  |  Tel.: +36306801144
 Facebook  |   Instagram |   Pinterest  |   Google cég  |  Adatkezelés, adatvédelem

                                     


Megrendelői vélemények, visszajelzésekAz alábbi megrendelői vélemények visszakereshető, igazolható módon rendelkezésre állnak!

Vélemények a Google-n
Vélemények a JóSzakin

TartalomjegyzékEsküvői fotózás vélemények


Peti a legjobb fotós, akit valaha megismertünk. Tökéletesen lehet vele együttműködni. Minden kívánságunkat teljesítette az esküvői fotózás alatt. A jövőben is csak Őt fogjuk felkérni bármilyen alkalomról is legyen szó. Gyors, rugalmas, megbízható. Bátran kérjétek fel!
- Cs. Brigitta (esküvő, Visegrád)Kedves Péter! A legjobb választás volt, hogy te legyél az esküvői fotósunk! Hihetetlen fotók készültek, profi vagy, nagyon oda figyelő, minden pillanatban ott voltál és készítetted a jobbnál jobb képeket. :) Az első pillanattól kezdve kedves voltál velünk, és sugárzott rólad, hogy imádod a fotózást, és ez a munkáidon is 100%-ban meg is látszik. Mindent nagyon szépen köszönünk, mindenkinek csak ajánlani tudunk. Nem mindenki ilyen szerencsés, hogy az esküvőjén ennyire profi fotós legyen, aki teljes szívéből csinálja a képeket. KÖSZÖNJÜK :)

Szia! Nagyon szépen köszönünk mindent, hihetetlen fotós vagy. Rengetegen dicsértek, mindenki odáig van, hogy mennyire profi vagy és kedves. A testvérek is kedvet kaptak az esküvőhöz a jövőben keresni is fognak! :) Nagyon köszönjük, amit egész este csináltál, az leírhatatlan! Nagyon profi vagy, imádtuk, köszönjük! :) Csak ajánlani tudunk mindenkinek! :)

- F. Szilvia (esküvő, Abádszalók)Aki fotózást szeretne, ne is forduljon máshoz!!! Mi esküvői fotózásra kértük fel Pétert. Mindent gyorsan megbeszéltünk, és még többet is kaptunk a vártnál! Köszönjük!!!
- P. Gábor (esküvő, Dunakeszi)Imádtuk az esküvői fotózásunk minden pillanatát. Péterrel nagyon könnyű volt együtt dolgozni. Remek ötletei voltak és a miénket is megvalósította. Gördülékenyen ment minden. És persze szuper fotók készültek! Köszönjük neki! :)
- F. Alexandra (esküvő, Szentmártonkáta)Nagyon jó arc, szuper fotós, megbízható, ügyes és precíz a munkájában! Háromszor is volt alkalmunk találkozni, mint keresztelőn, mint esküvőn egyaránt, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
- K. Julianna (esküvő és keresztelő, Karácsond)Nagyon köszönjük a fotózást. Teljesen profi, segítőkész, barátságos, kreatív, ötletes, jó volt együtt dolgozni. Bátran ajánljuk őt mindenkinek!
- M. Tamara (esküvő, Alsópetény)Kedves Péter! Nagyon szépen köszönjük hogy Te voltál az esküvői fotósunk, és hogy ott voltál mindenhol...de tényleg mindenhol. Kedves, barátságos, tettre kész, türelmes, ügyes fotós vagy. Nagyon tetszett, hogy bárhová néztem, ott voltál és rendelkezésünkre álltál. Szívből ajánlom mindenkinek a SZIPER.hu fotózást, bármilyen alkalomról van szó, ahová profi fotós kell.
- S. Szilvia (esküvő, Szajol)Pétert kértük fel az esküvői és a kreatív fotózásra is, mivel a családban már megtapasztaltuk a precíz munkáját. Nem okozott csalódást, nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot és vidáman telt a fotózás. Végig lendületesen és minden pillanatot megragadva fotózott. Az esküvő előtt tanácsokat is adott, hogy a szertartás során szebb képek készülhessenek. Az esküvő alatt pedig szinte mindenhol ott volt, így az elkészült képek nyomán újra át tudjuk élni a mi nagy napunkat. :) Mindenkinek szívből ajánljuk!
- P. Évi (esküvő, Hortobágy)A fotózással és a videózással is tökéletesen elégedettek vagyunk. Köszönjük a kedvességed, segítőkészséged, és azt, hogy mindig ott voltál, ahol kellett. Olyan képek készültek, amilyeneket szerettünk volna, és ezáltal biztosan örökké emlékezni fogunk a legszebb pillanatokra. Vendégeink is kivétel nélkül dícsértek. Bátran tudunk bárkinek ajánlani. Mégegyszer nagyon szépen köszönünk mindent.
- T. Anett (esküvő, Heves)Kedves Peti! Ezúton szeretném megköszönni, hogy vállaltad az esküvőnk fotózását, a képeket nézegetve újra átélhetjük a mi nagy napunkat. Rengeteg megható, meghitt pillanatot örökítettél meg, melyekért nem lehetünk elég hálásak Neked! Bátran és szívből ajánlom Petit és munkáját bárkinek! :) A megbeszéltekhez képest mindenből TÖBBET kaptunk! Életünk következő állomásának fotózását is rábíznám!
- H. Veronika (esküvő, Hatvan)Esküvőnk alkalmából kerestük meg Petit, hogy örökítse meg a nagy napunkat. A megbeszélt helyen, időben pontosan érkezett, profi eszközökkel és rengeteg ötlettel. Egész este fáradhatatlanul fotózott és figyelte a jobbnál jobb pillanatokat. Gyönyörű és kreatív lakodalmas képeink lettek. Maximálisan meg vagyunk elégedve és mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki szuper képeket és egy profi fotóst szeretne!
- P. Sándor (esküvő, Debrecen)Kedves Peti! Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy áldozatos munkád révén lettek megörökítve az esküvőnk csodálatos pillanatai! Számunkra nagyon sokat jelentett, hogy közös életünk egyik legfontosabb momentumával kapcsolatban Te készítetted el a legcsodálatosabb, legváltozatosabb, és legszebb képeinket! :)
"Maradandót alkotni, nem könnyű.De olyat, ami évek múltán is megdobogtatja szívünket, sokkal nehezebb. Hiszen a fotók árulkodnak a múltban megélt csodás pillanatokról, történésekről. Láthatod a rózsát, amint kinyílnak szirmai, de ahogy az idő múlik, a rózsa is elhervad. Azonban ha megörökíted egy képen, később is láthatod, milyen szép volt."
Örülünk, hogy a különleges, egyedi fotóiddal bearanyoztad az esküvőnket, és bízunk benne, hogy ha máskor is szükség lesz a segítségedre, akkor ismét Rád számíthatunk! :)

Az egyik legjobb fotós! :) Köszönjük, örülünk, hogy te kaptad lencsevégre az esküvőnk pillanatait! :) Csodálatos, egyedi, maradandóan szép, lenyűgöző, szuper fotók lettek!:)

- T. Andrea (esküvő, Visegrád)Mindenkinek örömmel ajánljuk Pétert! Egy nagyon kedves és korrekt ember. Az első megkeresésünktől kezdve teljesen rugalmasan kezelte a változtatásainkat, és habár élőben csak az esküvőn találkoztunk először, mégis olyan volt, mint egy régi kedves ismerős. Nagyszerű fotókat készített és nem egyszer olyan pillanatokat örökített meg amelyek teljes mértékben visszaadják az esküvő hangulatát. A fényképek készítése közben nem csak ránk, hanem a násznépre (valamint a tortára) is sok figyelmet fordított.
Bármilyen felmerülő kérdés esetén azonnal segített, esküvő előtt valamint még utána is.
Nagyon szépen köszönjük a munkádat, profizmusodat valamint hogy részese voltál a nagy napunknak. Ha bármikor fotósra lesz szükségünk, akkor nem kérdés, hogy Téged kérünk fel Péter! :)

- Sz. Koppány (esküvő, Dunakeszi)Kedves Peti, először is nagyon szépen köszönjük a fotókat, egyszerűen tökéletesek. Minden olyan pillanatot elkaptál, amit szerettünk volna megörökíteni. A lehető legjobb döntés volt, hogy Téged választottunk a Nagy napunk fotózásához. És a legjobb az volt, hogy a kreatív fotózás során te is benne voltál minden bolondságban! Szuper fotós vagy! Még egyszer köszönjük Neked!
- Sz. Katalin (esküvő, Adács)Péter fotózott az eskünőnkön, csodálatos képeket és videókat csinált! Nagyon kedves volt, fotózás előtt tanácsokat is adott, hogy még szebb képek készülhessenek. Csoport képekhez is sok ötlete volt! Árban is nagyon megfelelő volt számunkra. Örök emléket adott a mi nagy napunkról, köszönjük szépen! Mindenkinek szívből ajánljuk, nem csak esküvőre bármilyen alkalomra! Üdv: Atti és Dóri
- P. Dóra (esküvő, Monor)Petit kértük fel esküvői fotózásra, amit nem bántunk meg. Precíz, megbízható. Végig mindent megörökített számunkra, ezáltal csoda képek születtek. A kész képeket max egy héten belül megkaptuk. Külön kiemelném Petinek a rugalmasságát bármilyen kéréssel fordultunk felé igyekezett számunkra mindent megoldani. Szívből ajánlom mindenkinek legyen az bármilyen alkalom.
- Cs. Vivien (esküvő, Gyöngyös)Végtelenül kedves és rugalmas volt Szmulai Péter az egész fotózás alatt. A legelső perctől közvetlen, kreatív és maximalista. Az elsőtől az utolsó percig kihasználta a megbeszélt idősávot és minden megbeszélt kép mellett számos apró de mégis emlékezetes vagy vicces pillanatot örökített meg számunkra. A fotózás nem csak egy feladat, hanem egy örök élmény maradt, melyekre mindig jó kedvvel és mosollyal az arcunkon emlékezünk vissza. A fotókat nagyon gyorsan megkaptuk, melyek közül bőven válogathatunk egy nagy album elkészítéséhez. Mindenkinek jószívvel ajánlom ha egy korrekt, minőségi és jóhangulató fotózást keres, ráadásul remek árban.
Köszönjük szépen Szmulai Péter a lehetőséget, szerintem még későbbiekben keresünk egyéb fotózásokkal is.

- Ü. Viktor (esküvői kreatív fotózás, Hatvan)Petivel ceremóniamesterként dolgoztam együtt. Az esküvő után extra gyorsan adta át a képeket, amik tényleg nagyon jól sikerültek és teljesen visszaadtak az esküvő teljes hangulatát. Bátran ajánlom őt a rendezvények fotósának!
- I. Tibor (esküvői ceremóniamester, Fót)Tökéletes választás. Gyönyörű képeket készített, rengeteg képet kaptunk, ráadásul nagyon gyorsan. Közvetlen, ügyes és mindig azonnal feltalálja magát minden helyzetben. Minden pillanatban ott volt, amikor kattintani kellett egy hirtelen képet. Nagyon örülök hogy őt választottuk, jobbat nem is találhattunk volna. Nagyon szépen köszönjük a munkát és a tökéletes képeket! 5 csillag a maximum, de 10 csillagot érdemel. Ha igazán jó fotóst keresel, őt válaszd.

Kedves Péter! Nagyon szépen köszönjük, szuper jók lettek a képek! Külön köszönjük a gyorsaságot. 200 százalékosan elégedettek vagyunk, jobbat nem tudtunk volna találni, nagyon profi képek lettek. A mennyiség is nagyon tetszik, rengeteg képet készítettél. Még egyszer köszönünk szépen mindent, a legjobb fotós vagy!

- P. Gábor (esküvő, Maglód)Nagyon meg voltunk elégedve. A képek minősége tökéletes és az a kedves, közvetlen hozzáállás is, amit Pétertől kaptunk, nagyon szimpatikus volt. Köszönjük a profi képeket és a jó hangulatot a fotózás alatt. Bármikor fotósra lesz szükségünk biztos, hogy hívni fogjuk.
- P. Anikó (esküvő, Tura)Kedves Péter! Elsősorban köszönjük a csodás képeket! Ahogyan azt is, hogy ennyire messzire leutaztál, hogy fotózd az esküvőnket. Rengeteg csodás képet kaptunk. Jól elkapott pillanatokat. Mindenki önmagát tudta adni. Minden kérésünket teljesítetted. Nem okozott gondot a távolság. Precíz és pontos voltál. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a munkád.
- P. Vivien (esküvő, Ambrózfalva)Kedves Péter! Nem jók, hanem naggggggyon jók a képek!!!!!!! Köszönjük a munkádat! Ezer köszönet, ezer hála, hogy ezeket a csodás perceket, pillanatokat ilyen tökéletesen megörökítetted számunkra!
- M. Ida (esküvő, Inárcs)Kedves Péter! Nagyon szépen köszönjük a rengeteg fotót, minden pillanatot megörökítettél, amit csak lehetett. Bátran merem ajánlani másnak is. Kedves, barátságos, figyelmes, közvetlen. Köszönjük a kézhez kapott fotókat, melyek nagyon jó minőségűek. Mindent köszönünk!
- R. Ágnes (esküvő, Tiszasüly)Köszönjük szépen Péter a gyönyörű fotókat! Kellemes hangulatban telt a fotózásunk és gyorsan megtaláltuk a közös hangot, fontos számára a jó hangulat a teljes fotózás alatt :) a szertartások alatti, valamint a teljes nap során készített (lesi)fotók is remekül sikerültek. Bárkinek ajánlani tudjuk, mert korrekt és a munkájára igényes! Keressétek bizalommal! :)
- T. Brigi (esküvő, Dabas)Kedves Péter! Köszönjük szépen még egyszer, hogy megörökítetted az esküvőnk legfontosabb pillanatait, valamint kislányunk 1. szülinapját! Szívből ajánlom mindenkinek, pontos, megbízható, minden kívánságot teljesít. További sok sikert kívánunk a munkádhoz!
- L. Márti (esküvő, Gyöngyös)Köszönjük! Annyira jók lettek, hogy már vagy 6x át néztem őket. Minden egyes percet megörökítettél nekünk! Nagyon nagyon köszönjük Neked! Gyors vagy, ügyes vagy, fantasztikus képeket készítettél! Mindenért nagyon hálás vagyok!
- B. Gabriella (esküvő, Pétervására)Kedves Péter! Ezúton is köszönjük, hogy ilyen csodálatos munkát végeztél és a szűkös határidő ellenére is elvállaltad a fotózásunkat. Nagyon nehéz volt kiválasztanunk a 15 képet, hiszen mind egytől egyig annyira mesés. Köszönjük, hogy megvalósítottad a vágyainkat és álmodni sem mertünk ilyen gyönyörű képekről. A munkád minden tekintetben tökéletes volt számunkra. Köszönjük kedvességedet és szakértelmedet, a képeid visszatükrözi az egymás iránti szeretetünket és sikerült a meghitt pillanatainkat valóban varázslatosan megőrizni. Hálásan köszönjük a munkádat, családtagoknak és barátainknak bátran fogunk Téged ajánlani.
- M. Mária (esküvő, Szerencs)Nagy örömmel tölt el minket, hogy Te készítetted az esküvői fotónkat. Köszönjük, hogy a fotózásunkat emlékezetessé tetted és, hogy kötetlen, jó hangulatban telt. Kedves, precíz, rugalmas és nagyon segítőkész ember. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!!
- F. Tímea (esküvő, Miskolc)Kedves Péter! Nagyon köszönjük a tökéletes és gyors munkádat, csodásan sikerültek a képek, és nagyon hamar meg is kaptuk őket. Szuper volt minden, köszönjük.
- S. Alexandra (esküvő, Hatvan)Kedves Péter! Köszönjük szépen a fotók és a videók is nagyon jól sikerültek. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a munkáddal . A jövőre előtekintve még biztos, hogy fogunk találkozni.
- F. Jolán (esküvő, Zagyvaszántó)Kedves Péter, nagyon köszönjük a szép fotókat, a pontosságot, a kedvességet, a barátságos és közvetlen hozzáállásod! Nagyon jól éreztük magunkat a fotózás alatt és külön köszönöm, hogy minden részletre figyeltél és megörökítetted az esküvőnk minden fontos pillanatát! Szívből ajánlunk másoknak is, szuper fotók és szuper hangulat!
- T. Nikolett (esküvő, Kartal)A gyors és rugalmas szervezés már nagyon jó előjele volt az esküvői kreatív fotózásnak. Sajnos a koronavírus okozta korlátozások miatt az esküvőnket is át kellett alakítanunk, el kellett halasztanunk. A fotózást is átszerveztük, ami ugyan olyan könnyedséggel történt, mint a kezdetekkor. A fotózás alkalmával a személyes találkozáskor sem csalódtunk. Jó hangulat, kreatív gondolatok, nyitottság és precizitás jellemezte az egész fotózást. Minden elképzelésünk megvalósult és Péter is remek ötlettekkel készült (és még egy kis hegymászás sem rémítette el a fotóst! :) ). A megkapott digitális képek nagyszerűek, természetesek, nincsennek túlretusálva. Köszönjük a munkát és az élményt!
- P. Nikolett (esküvő, Felsőtárkány)Szia Peti! Először is nagyon szépen köszönjük ezt a rengeteg képet, amitől féltem, nem készül sok, de pozitívan csalódtunk. Legalább ez a temérdek kép megmarad emlékben, amit egyszerűen gyönyörűségesek. A minősége, a színek, a beállítás, minden, a sok bohóckodás, amiben partner voltál nálunk. És amiket pluszban kértem, azokat pluszban meg is kaptuk tőled. Ha egyszer lesz egy templomink, senki más nem lehet a fotós, csak te. És én nagyon szeretném, ha majd a babánkat is te fotóznád. Egy nagyon segítőkész ember vagy, nagyon jó szaktudással. És mindenkinek csak ajánlani tudom.
- M. Renáta (esküvő, Kerepes)Nagyon elégedettek vagyunk Péter munkájával, profi fotók születtek és kreatívak voltak a beállított szögek is. Kis családi esküvőnkre tökéletes választás volt Péter, jó szívvel ajánljuk mindenkinek.
- S. Dóra (esküvő, Isaszeg)Kedves Péter! Köszönjük szépen az elkészített fotókat, és a slideshow-t. Annak ellenére hogy egyikünknek sincs fotogén arca, a képek minőségével és mennyiségével meg vagyunk elégedve. Sokat számított a fotózás közvetlensége, nem éreztük feszélyezve magunkat.
- Sz. László (esküvő, Bátonyterenye, Mátraverebély-Szentkút)Készséggel állt rendelkezésünkre. Egyedi elképzeléseinkre odafigyelt. A fotókat mindig a vártnál hamarabb kaptuk meg. Empatikus, barátságos, kedves és közvetlen. Köszönjük szépen!
- K. Ágnes (esküvői kreatív fotózás és esküvői fotózás, Mátrafüred-Sástó, Heves)Kedves Péter! Nagyon meg vagyunk elégedve a munkáddal. Bátran fogunk ajánlani másnak is :) Minden pillanatot megörökítettél.
- R. Ágnes (esküvő, Tiszasüly)Nagyon szépen köszönjük a munkád, és a segítséged. Profi munka volt, amit nyújtottál nekünk. Ha lesz valami családi program, tuti, hogy téged hívunk. Csak ajánlani tudunk mindenkinek, aki fotóst keres :)
- B. Ádám (esküvő, Tiszafüred)Köszönjük szépen a gyönyörű képeket, és hogy ilyen segítőkész és közvetlen voltál. Szuper fotóst, és remek embert ismerhettünk meg benned.

Péter egy közvetlen, barátságos, ötlettel teli ember, nagyon örülünk, hogy ő lett a fotósunk. Remek képek készültek az esküvőnkön, csak ajánlani tudom.

- B. Mónika (esküvő, Martonvásár)Péter nagyon korrekt, segítőkész, kreatív, bármikor rendelkezésünkre állt, ha a fotózással kapcsolatos kérdésünk vagy kérésünk volt. Csodásak lettek a fotók, köszönjük szépen!
- Sz. Anita (esküvő, Tokodaltáró-Dorog)Nagyon meg voltunk elégedve a munkájával. Gyors, pontos, rugalmas. Minden úgy történt ahogy szerettük volna. A képek is jók lettek. A keresztelőre is őt fogjuk hívni :-)
- V. Tímea (esküvő, Nyíregyháza)Nagyon szuper volt minden, jó hangulatú fotózás, pontos időben érkezés, korrekt, precíz munka, korrekt ár, egy igazán kedves és közvetlen embertől. Csak ajánlani tudom!! Kedves Péter, ez úton is szeretném megköszönni!
- T. Tímea (esküvő, Szada)Péter nagyon megbízható és segítőkész. Közvetlen és rugalmas. Nagyon kreatív és ötletdús, együttműködő pontos és precíz munkát végez, a határidőket betartja. A fotozásunk emlékezetes volt, kötetlen és jó hangulatban telt. Élettel teli és spontán képek születtek. Köszönjük az örök emlékeket. :)
- H. Mónika (esküvő, Törökbálint)Közvetlen, ötletes, kedves, rugalmas, empatikus,.korrekt, szavatartó, határidőket is jól betartó. Barátságos, pontos. Örülünk, hogy megismertünk :)
- L. Szabina (esküvő, Balatonfüred)Kedves Péter! Szeretnénk megköszönni az esküvőn végzett munkádat, és személyes hozzáállásodat. A fotók minősége, és a rögzített pillantok, sok örömet okoztak és fognak okozni a elkövetkező éveink során. Személyedben egy nagyon jó szakembert és egy kedves és tisztelettudó embert ismertünk meg. Munkádhoz kívánunk sok sikert és egészséget az elkövetkező években.
- B. Róbert (esküvő, Salgótarján)Péterről csak jót tudunk mondani. Nagyon elégedettek voltunk Vele. Kedves, pontos, mindenre figyelt a fotózás során. A sok-sok képeket nagyon gyorsan megkaptuk. :) Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Hívják bátran!

Kedves Péter! Megkaptuk a képeket, nagyon köszönjük. Nagyon klasszak lettek. :) Köszönjük a profi fotózást. :) Ha bárkinek szüksége lesz fotósra, Téged ajánlunk! :)

- I. Zsuzsanna (esküvő, Veresegyház)A képek csodálatosak, nagyon tetszenek. Köszönjük, hogy velünk voltál és a munkádat. Meg kedvelt az egész család :) és mi is. További sok sikert a munkádhoz és minden jót. Ha megengeded ajánlani foglak minden ismerősömnek.
- H. Lívia (esküvő, Bajót)Kedves Péter! Köszönjük szépen a fotókat és a munkádat is egyben. Jól éreztülk magunkat a fotózás közben, jó volt a hangulat. A képek szépek, hangulatosak, meghittek, a fontos pillanatokat megragadtad. Kedves voltál és oldott hangulatban jó képek születtek. Köszönjük, hogy vetted az ötleteinket és, hogy lelkesen dolgoztál. Valóban rengeteg jó fotó született, köszönjük szépen.

Péterrel jó volt dolgozni. Értékelte az egyediségünket, és megpróbált minden fontos pillanatot megragadni a szertartáson. Meghitt és elragadó fotók születtek a spontán szépségekről. A kreatv fotózás során is kedves és lelkes volt. Mindnkinek szeretettel ajánljuk.

- H. Ágnes (esküvő, Hatvan)Péter egy megbízható szakember, korrekten dolgozik, jó áron jó munkát végzett. Elégedettek vagyunk a munkával.
- T. Kornélia (esküvő, Vác)Szeretnénk megköszönni a gyors és korrekt munkádat, nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A képek nagyon jók lettek és minden megvan bennük, amit szerettünk volna. :) Pedig nagyon aggódtam, hogy kevés volt az idő meg a hely is, de a végeredmény nagyon tetszik és a családtagok is dicsérték.
- J. Marianna (esküvő, Budapest)Pontos, szimpatikus személy. Az esküvői fotózásunk kellemes, jó hangulatban telt el. Sok apró kellékkel rendelkezik, ami viccesebbé és emlékezetesebbé teszi a fotókat. Szép képeket kaptunk Pétertől! Ezúton is szeretnénk megköszönni!
- A. Marietta (esküvő, Bátonyterenye)Köszönjük, a csodás képeket, a gyorsaságot, rugalmasságot, türelmet, kedvességet... Örülünk, hogy részese voltál a mi 'nagy napunknak'!
- V. Mónika (esküvő, Gyöngyös)Esküvőnk fotózására kértük fel Pétert.Nagyon meg vagyunk elégedve.Rengeteg szép képet kaptunk rövid idő alatt.Profi fotós,mindenkinek ajánlom.
- L. Gabriella (esküvő, Balástya)Szia Péter! Köszönjük a képeket! Mi maximálisan meg vagyunk elégedve, jók lettek a fotók. Még egyszer köszönjük szépen!
- T. Tímea (esküvő, Lőrinci)…úgy volt, hogy nem lesz fotós, de szerencsére lettél! Köszönjük a szép képeket, mindent lefotóztál, mindent láttál!!! Bármikor állunk elébed és ezt jó szívvel ajánlom mindenkinek!
- K. Gyöngyi (esküvő, Nagyréde)Egyéb fotózás vélemények


Nagyon szuper fótos és nagyon szép képek készültek :) csak ajánlani tudom :) első fotózásom volt és nagyon jól éreztem magam végig, és közben szuper képek készültek!! :)
- V. Anikó (karácsonyi fotózás, Budapest)Nagyon kedves, rugalmas, közvetlen és segítőkész volt, nagyon jó hangulatban telt a fotózás, köszönjük szépen :) és a gyönyörű képeket is! Szívből ajánljuk. :)
- T. Renáta (karácsonyi fotózás, Budapest)Nagyon kellemes karácsonyi fotózáson vettünk részt, szuper volt a díszlet és a hangulat is kellemes volt. köszönünk mindent. Biztosan visszatérő "vendégek" leszünk.
- K. Dominika (karácsonyi fotózás, Petőfibánya)Nagyon jó hangulatú családi fotózáson vettünk részt, a gyermekeinket gyorsan feloldotta, nagyon jó képek készültek, a helyszín is nagyon szép volt.
- S. Réka (karácsonyi fotózás, Budapest)Szia! Nagyon szépen köszönjük! Nagyon nagyon szép képek lettek, oda meg vissza vagyok! :) Szívesen jelentkezünk, ha bármilyen fotóra/fotózásra lesz szükségünk, illetve másnak is nyugodt szívvel foglak ajánlani!
- K. Kathrin (újszülött fotózás, Galgahévíz)Szia. Nagyon szépen köszönjük, élni fogunk a lehetőséggel és fogunk keresni a jövöben is. Köszönjük a szép munkádat.
- M. Patricia (keresztelő, Debrecen)Köszönjük a csodás képeket! Hatalmas öröm számunka ez az élmény, s a gyönyörű gyermekeinkről készült fotók! :)
- S. Annamária (karácsonyi fotózás, Lőrinci)Kedves Péter!
Köszönjük szépen a szuper fotókat!
Kellemes ünnepeket kívánunk! :)

- Cs. Mónika (karácsonyi fotózás, Lőrinci)Nagyon szépen köszönjük a csodás képeket! Nem utoljára találkoztunk :) Keresni foglak még!
- O. Inez (karácsonyi fotózás, Lőrinci)Kedves Péter!
A fotók gyönyörűek lettek, nagyon szépen köszönünk mindent!
További jó munkát kívánunk Neked, és Kellemes Ünnepeket! :)

- Sz. Katalin (karácsonyi fotózás, Lőrinci)Szia! A képek szuperek lettek, köszönjük szépen, hogy vállaltad a szülinapi családi fotózást, mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, Te is, ha esetleg volt valami kellemetlenség, elnézést kérünk, és köszönjük szépen! A későbbiekben is lehet élni fogunk a lehetőséggel, mindenképpen keresünk előtte! :) Nagyon szépen köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál, és a sok fotót! :)
- K. Mónika (születésnapi fotózás, Tóalmás)Péter végtelenül kedves, segítőkész és profi! Mindent köszönünk a Kisfiammal, minden percét élveztük!
- K. Szabolcs (karácsonyi fotózás, Budapest)Csodás képek készültek a családunkról, családias hangulat, szép díszlet (több is), remek ár-érték arány, a képek gyorsan elkészültek. Köszönjük! :)
- M. Brigitta (karácsonyi fotózás, Gödöllő)A vélemények forrásai:
 • JóSzaki
 • Google
 • E-mailek
 • sziper.hu  |  esküvői fotózás  |  portré fotózás  |  családi fotózás  |  születésnapi fotózás  |  karácsonyi fotózás  |  tárgyfotózás  |  kismama fotózás  |  tabló fotózás  |  újszülött fotózás  |  babafotózás  |  ingatlan fotózás  |  ballagás fotózás  |  SZIPER.hu Fotózás

  Szmulai Péter e.v.  |  Telefonszám: +36306801144  |  E-mail cím: info@sziper.hu

  Facebook  |  Instagram |  Pinterest  |  Google  |  Adatkezelés, adatvédelem

  Mottóm: "Számomra a fotózás nem kizárólag munka, sokkal inkább elhivatottság és szenvedély! Ennek megfelelően végzem a fotózást, amely során a legfontosabb a Megrendelő elégedettsége - árban és minőségben egyaránt!"

  Hivatásomnak és szenvedélyemnek mondhatom a fotózást, amelyet Magyarország egész területén, rugalmasan vállalok! Kérlek, tekintsd meg www.SZIPER.hu weboldalamat, ahol rendkívül kedvező ár/érték arányban kínálom esküvői fotózás szolgáltatásomat! Megrendelés esetén ingyenes zenés videó-összeállítást (slideshow) készítek, és jó hangulatú fotózást biztosítok, megbízható, pontos, rugalmas szolgáltatás keretében! Megrendelőim véleményei önmagukért beszélnek! Kérj ingyenes árajánlatot!
  Vállalkozásom több alkalommal elnyerte a Tisztességes Vállalkozói Tanúsítványt!

  Az esküvői fotózás, szertartás fotózása, lakodalom fotózása, lagzi fotózás

  A fotózás minden esetben könnyed, baráti hangulatban zajlik, hiszen meggyőződésem, hogy hogy az elkészült képek így tudják visszaadni a boldogságotokat. Az esküvő fotózás egy igen különleges szakma. Az esküvői fotós ott van Veletek életetek egyik legfontosabb napján. Az esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen esemény. Fontos, hogy egy olyan esküvői fotóst válasszatok, aki mellett felszabadultnak érzitek magatokat. Az esküvő fotózásokon szinte másodpercek alatt egy hullámhosszra kerülök velük, így hamar elmúlik az izgatottság, amit a legtöbben a fényképezőgép előtt éreznek. Meggyőződésem, hogy amennyiben Ti, akik most jegyes pár vagytok, és a számotokra megfelelő esküvői fotóst keresitek, a rentegeg esküvő fotós közül nehezen választotok. Kérjetek kötelezettségektől mentes, ingyenes árajánlatot tőlem, és megrendelésetek esetén ár/érték arányban kiváló szolgáltatásommal szebbnél-szebb fotókkal megörökíteném a Nagy Napotokat.

  Érzelemdús esküvői fotók

  A szakmai jelenléten kívül érzelmileg is azonosulok Veletek, hiszen azt gondolom, hogy ekkor lehet igazán megragadni azokat pillanatokat, amelyek hozzáadott értékeket képviselnek a fotókon. Az esküvőn készült fotók életetek legemlékezetesebb pillanatait örökítik meg, így fontos, hogy megfelelően elkészített, a Ti személyiségetekhez passzoló képek készüljenek. Az esküvői képek nemcsak az esküvő legszebb, legfontosabb pillanatait rögzítik, hanem kapcsolatot teremtenek azok között, akik az esküvőn részt vesznek.

  Megbízás esetén jómagam ezeket biztosítom számotokra, kiemelkedő ár/érték arányban, esküvő fotózás terén szerzett jelentős tapasztalattal! A tapasztalatom révén az esküvő fotózások alkalmával észre veszem és megörökítem azokat a pillanatokat, amelyek számotokra, és az esküvői fotók nézegetői számára évek, évtizedek múltán is emlékezetesek, maradandók lesznek.

  Kérlek, tekintsétek meg bemutatkozásomat, valamint az esküvői fotókról készült, több száz fotót tartalmazó galériámat!
  Polgári szertartás fotózása, templomi szertartás fotózása, lakodalom fotózása, menyasszonytánc fotózása, menyecsketánc fotózása, lagzi fotózása

  Családi fotózás, Portréfotózás, Kismama fotózás, Karácsonyi fotózás, Tárgyfotózás, Stúdió fotózás, Újszülött fotózás, Babafotózás, Esküvő fotózás, Szertartás fotózás, Lakodalom fotózás, Keresztelő fotózás, Egyéb rendezvények fotózása, Ingatlan fotózás

  Esküvői fotózás rendkívül kedvező ár/érték arányban!

  Kérj ingyenes árajánlatot! Esküvői fotós szolgáltatásom Magyarország egész területén igénybe vehető. Az esküvő fotózáson kívül egyéb rendezvények fotózását is vállalom, úgy mint keresztelő, születésnapi buli, névnapi buli, egyéb családi események, céges rendezvények, évzárók. A piacon elérhető egyik legolcsóbb esküvői fotózás, rendezvényfotózás. Hangulatos, kreatív fotózás. Egyedi igények alapján vállalom szűk körű, kizárólag szertartások fotózását, és teljes lakodalom fotózását is! Profi felszereléssel dolgozom, a www.sziper.hu weboldalon feltüntetettek szerint!

  Esküvői fotózás megrendelői vélemények

  Kedves Péter! Ezúton is köszönjük, hogy ilyen csodálatos munkát végeztél és a szűkös határidő ellenére is elvállaltad a fotózásunkat. Nagyon nehéz volt kiválasztanunk a 15 képet, hiszen mind egytől egyig annyira mesés. Köszönjük, hogy megvalósítottad a vágyainkat és álmodni sem mertünk ilyen gyönyörű képekről. A munkád minden tekintetben tökéletes volt számunkra. Köszönjük kedvességedet és szakértelmedet, a képeid visszatükrözi az egymás iránti szeretetünket és sikerült a meghitt pillanatainkat valóban varázslatosan megőrizni. Hálásan köszönjük a munkádat, családtagoknak és barátainknak bátran fogunk Téged ajánlani. - M. Mária (esküvő, Szerencs)
  Nagyon szuper volt minden, jó hangulatú fotózás, pontos időben érkezés, korrekt, precíz munka, korrekt ár, egy igazán kedves és közvetlen embertől. Csak ajánlani tudom!! Kedves Péter, ez úton is szeretném megköszönni! - T. Tímea (esküvő, Szada)
  Péter nagyon megbízható és segítőkész. Közvetlen és rugalmas. Nagyon kreatív és ötletdús, együttműködő pontos és precíz munkát végez, a határidőket betartja. A fotozásunk emlékezetes volt, kötetlen és jó hangulatban telt. Élettel teli és spontán képek születtek. Köszönjük az örök emlékeket. :) - H. Mónika (esküvő, Törökbálint)
  Kedves Péter! Szeretnénk megköszönni az esküvőn végzett munkádat, és személyes hozzáállásodat. A fotók minősége, és a rögzített pillantok, sok örömet okoztak és fognak okozni a elkövetkező éveink során. Személyedben egy nagyon jó szakembert és egy kedves és tisztelettudó embert ismertünk meg. Munkádhoz kívánunk sok sikert és egészséget az elkövetkező években. - B. Róbert (esküvő, Salgótarján)
  További vélemények IDE kattintva olvashatók!

  Fotózás települések, területek:

  Magyarország, Heves megye Pest megye Nógrád megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Komárom-Esztergom megye Győr-Moson-Sopron megye Vas megye Zala megye Veszprém megye Fejér megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Hajdú-Bihar megye Somogy megye Tolna megye Bács-Kiskun megye Békés megye Baranya megye Csongrád megye Budapest Hatvan Kerekharaszt Csány Ecséd Heréd Gyöngyös Abasár Adács Aldebrő Andornaktálya Apc Átány Atkár Balaton Bátor Bekölce Besenyőtelek Boconád Bodony Boldog Bükkszék Bükkszenterzsébet Bükkszentmárton Demjén Detk Domoszló Dormánd Ecséd Egerbakta Egerbocs Egercsehi Egerfarmos Egerszalók Egerszólát Erdőtelek Erdőkövesd Erk Fedémes Feldebrő Felsőtárkány Gyöngyösoroszi Gyöngyös Gyöngyöspata Gyöngyössolymos Gyöngyöstarján Halmajugra Heréd Hevesaranyos Hevesvezekény Hort Istenmezeje Ivád Kápolna Karácsond Kerecsend Kerekharaszt Kisfüzes Kisnána Kömlő Kompolt Ludas Maklár Markaz Mátraballa Mátraderecske Mezőszemere Mezőtárkány Mikófalva Mónosbél Nagyfüged Nagykökényes Nagyréde Nagytálya Nagyút Nagyvisnyó Novaj Ostoros Pálosvörösmart Parád Parádsasvár Pély Pétervására Petőfibánya Pusztafogacs Recsk Rózsaszentmárton Sarud Szajla Szarvaskő Szentdomonkos Szihalom Szúcs Szűcsi Tarnabod Tarnalelesz Tarnaméra Tarnaszentmária Tarnaszentmiklós Tarnazsadány Tenk Terpes Tiszanána Tófalu Újlőrincfalva Vámosgyörk Váraszó Vécs Verpelét Visonta Visznek Zagyvaszántó Zaránk Balassagyarmat Bátonyterenye Drégelypalánk Hollókő Mátraverebély Nógrádmegyer Pásztó Salgótarján Szécsény Szügy Alsópetény Alsótold Bánk Bárna Becske Bér Bercel Berkenye Bokor Borsosberény Buják Cered Csécse Cserháthaláp Cserhátsurány Cserhátszentiván Csesztve Csitár Debercsény Dejtár Diósjenő Dorogháza Ecseg Egyházasdengeleg Egyházasgerge Endrefalva Erdőkürt Erdőtarcsa Érsekvadkert Etes Felsőpetény Felsőtold Galgaguta Garáb Héhalom Herencsény Hollókő Hont Horpács Hugyag Iliny Ipolyszög Ipolytarnóc Ipolyvece Jobbágyi Kálló Karancsalja Karancsberény Karancskeszi Karancslapujtő Karancsság Katalinpuszta (Szendehely) Kazár Keszeg Kétbodony Kisbágyon Kisbárkány Kisecset Kishartyán Kozárd Kutasó Legénd Litke Lucfalva Ludányhalászi Magyargéc Magyarnándor Márkháza Mátramindszent Mátranovák Mátraszele Mátraszőlős Mátraterenye Mihálygerge Mohora Nagybárkány Nagykeresztúr Nagylóc Nagyoroszi Nemti Nézsa Nőtincs Nógrád Nógrádkövesd Nógrádmarcal Nógrádsáp Nógrádsipek Nógrádszakál Őrhalom Ősagárd Palotás Pásztó Patak Patvarc Piliny Pusztaberki Rákóczibánya Rétság Rimóc Romhány Ságújfalu Sámsonháza Somoskőújfalu Sóshartyán Szalmatercs Szanda Szarvasgede Szátok Szécsénke Szécsényfelfalu Szendehely Szente Szilaspogony Szirák Szuha Szurdokpüspöki Tar Terény Tereske Tolmács Vanyarc Varsány Vizslás Zabar Érd Százhalombatta Abony Acsa Albertirsa Alsónémedi Áporka Aszód Bag Biatorbágy Budakalász Budakeszi Budaörs Bugyi Cegléd Csomád Csömör Dabas Diósd Domony Dunabogdány Dunaharaszti Dunakeszi Dunavarsány Ecser Erdőkertes Fót Galgahévíz Galgamácsa Gödöllő Göd Halásztelek Herceghalom Hévízgyörk Isaszeg Kerepes Kiskunlacháza Kistarcsa Maglód Majosháza Mogyoród Monor Nagybörzsöny Nagykőrös Nagykovácsi Ócsa Őrbottyán Örkény Páty Pécel Pilis Pilisborosjenő Piliscsaba Pilisvörösvár Pilisszántó Pilisszentiván Pilisszentkereszt Pomáz Pusztazámor Ráckeve Solymár Sóskút Sülysáp Szada Szentendre Szigetcsép Szigethalom Szigetszentmárton Szigetszentmiklós Szob Tahitótfalu Tápiószecső Tárnok Törökbálint Tóalmás Tök Tököl Tura Újhartyán Üllő Üröm Vác Vácegres Vecsés Veresegyház Verőce Visegrád Zebegény Zsámbék Apaj Bénye Bernecebaráti Budajenő Ceglédbercel Csemő Csévharaszt Csobánka Csörög Csővár Dánszentmiklós Dány Délegyháza Dömsöd Farmos Felsőpakony Galgagyörk Gomba Gyál Gyömrő Hernád Iklad Inárcs Ipolydamásd Ipolytölgyes Jászkarajenő Kakucs Kartal Káva Kemence Kismaros Kisnémedi Kisoroszi Kőröstetétlen Kocsér Kóka Kosd Kóspallag Leányfalu Letkés Lórév Makád Márianosztra Mende Mikebuda Monorierdő Nagykáta Nagymaros Nagytarcsa Nyáregyháza Nyársapát Pánd Penc Perbál Perőcsény Péteri Pilisjászfalu Pilisszentlászló Pócsmegyer Püspökhatvan Püspökszilágy Pusztavacs Rád Remeteszőlős Szentlőrinckáta Szentmártonkáta Szigetbecse Szigetmonostor Szigetújfalu Sződ Sződliget Szokolya Táborfalva Taksony Tápióbicske Tápiógyörgye Tápióság Tápiószele Tápiószentmárton Tápiószőlős Tatárszentgyörgy Telki Tésa Tinnye Törtel Újlengyel Újszilvás Úri Vácduka Váchartyán Váckisújfalu Vácrátót Vácszentlászló Valkó Vámosmikola Vasad Verseg Zsámbok Bajót Tokodaltáró Dorog Balatonakarattya Balaton Miskolc Siófok Lepsény Visegrád Pétervására, Vasad Kékestető Mátrafüred Gödöllő Veresegyház és Magyarország teljes területe.


  Esküvői fotózás, esküvői fotós partnerek

  SEOZSENI

  portré, portréfotózás, családi fotózás, stúdió fotózás, tárgyfotózás, kismama fotózás, tabló fotózás, újszülött fotózás, babafotózás, ingatlan fotózás, esküvői fotós, esküvő fotós, esküvő fotózás, esküvői fotózás, esküvői képek, lagzi fotózás, lagzi fotós, jegyesfotózás, olcsó esküvő, olcsó esküvő fotós, olcsó esküvői fotózás, rendezvény, alkalom, esemény, profi fotó, photo, fotós, fényképész, fotózás, photography, wedding, pályázat, eseményfotózás, rendezvényfotózás, rendezvényfotó, rendezvényfotós, eseményfotó, eseményfotós, ünnepfotó, akció, eljegyzés, esküvő, születésnap, névnap, házassági évforduló, ünnep, gyermek, rendezvények, megbízható, korrekt, karácsony, ballagás, farsang, anyák napja, alacsony árak, mikulás, ünnepség, kedvezmény, lagzi, szalagavató, zene, sport, meccs, mérkőzés, labda, szabadtér, labdarúgás, gyermeknap, buli, party, hangulat, kreatív, óvoda, iskola, tavasz, nyár, ősz, tél, hatvan, gyöngyös, budapest, lakodalom, lagzi, lagzi fotózás, menyasszonytánc, esküvőszervezés, esküvő szervezése, akciós esküvő, akciós esküvő fotózás, legjobb esküvői fotós, legjobb esküvő fotós

  Adatkezelés, adatvédelem