www.SZIPER.hu ESKÜVŐI FOTÓZÁS, RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Magyarország egész területén, kiváló ár/érték arányban, igazolt pozitív véleményekkel

Korrekt Partner  |  Magyar Esküvőfotósok tagja  |  Tisztességes Vállalkozás  |  "Esküvőre készülök" által ellenőrzött szolgáltató  | 
Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesületének tagja

Ajánlatkérés | Szmulai Péter e.v.  |  E-mail: info@sziper.hu  |  Tel.: +36306801144  |  Facebook  |  Instagram |  Adatkezelés, adatvédelem

                     


Megrendelői vélemények, visszajelzések
www.SZIPER.hu
Az alábbi megrendelői vélemények visszakereshető, igazolható módon rendelkezésre állnak!

Kedves Peti! Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy áldozatos munkád révén lettek megörökítve az esküvőnk csodálatos pillanatai! Számunkra nagyon sokat jelentett, hogy közös életünk egyik legfontosabb momentumával kapcsolatban Te készítetted el a legcsodálatosabb, legváltozatosabb, és legszebb képeinket! :)
"Maradandót alkotni, nem könnyű.De olyat, ami évek múltán is megdobogtatja szívünket, sokkal nehezebb. Hiszen a fotók árulkodnak a múltban megélt csodás pillanatokról, történésekről. Láthatod a rózsát, amint kinyílnak szirmai, de ahogy az idő múlik, a rózsa is elhervad. Azonban ha megörökíted egy képen, később is láthatod, milyen szép volt."
Örülünk, hogy a különleges, egyedi fotóiddal bearanyoztad az esküvőnket, és bízunk benne, hogy ha máskor is szükség lesz a segítségedre, akkor ismét Rád számíthatunk! :)

Az egyik legjobb fotós! :) Köszönjük, örülünk, hogy te kaptad lencsevégre az esküvőnk pillanatait! :) Csodálatos, egyedi, maradandóan szép, lenyűgöző, szuper fotók lettek!:)

- T. Andrea (esküvő, Visegrád)Kedves Péter! Köszönjük szépen még egyszer, hogy megörökítetted az esküvőnk legfontosabb pillanatait, valamint kislányunk 1. szülinapját! Szívből ajánlom mindenkinek, pontos, megbízható, minden kívánságot teljesít. További sok sikert kívánunk a munkádhoz!
- L. Márti (esküvő, Gyöngyös)Köszönjük! Annyira jók lettek, hogy már vagy 6x át néztem őket. Minden egyes percet megörökítettél nekünk! Nagyon nagyon köszönjük Neked! Gyors vagy, ügyes vagy, fantasztikus képeket készítettél! Mindenért nagyon hálás vagyok!
- B. Gabriella (esküvő, Pétervására)Kedves Péter! Ezúton is köszönjük, hogy ilyen csodálatos munkát végeztél és a szűkös határidő ellenére is elvállaltad a fotózásunkat. Nagyon nehéz volt kiválasztanunk a 15 képet, hiszen mind egytől egyig annyira mesés. Köszönjük, hogy megvalósítottad a vágyainkat és álmodni sem mertünk ilyen gyönyörű képekről. A munkád minden tekintetben tökéletes volt számunkra. Köszönjük kedvességedet és szakértelmedet, a képeid visszatükrözi az egymás iránti szeretetünket és sikerült a meghitt pillanatainkat valóban varázslatosan megőrizni. Hálásan köszönjük a munkádat, családtagoknak és barátainknak bátran fogunk Téged ajánlani.
- M. Mária (esküvő, Szerencs)Kedves Péter! Nagyon köszönjük a tökéletes és gyors munkádat, csodásan sikerültek a képek, és nagyon hamar megis kaptuk őket. Szuper volt minden, köszönjük.
- S. Alexandra (esküvő, Hatvan)A gyors és rugalmas szervezés már nagyon jó előjele volt az esküvői kreatív fotózásnak. Sajnos a koronavírus okozta korlátozások miatt az esküvőnket is át kellett alakítanunk, el kellett halasztanunk. A fotózást is átszerveztük, ami ugyan olyan könnyedséggel történt, mint a kezdetekkor. A fotózás alkalmával a személyes találkozáskor sem csalódtunk. Jó hangulat, kreatív gondolatok, nyitottság és precizitás jellemezte az egész fotózást. Minden elképzelésünk megvalósult és Péter is remek ötlettekkel készült (és még egy kis hegymászás sem rémítette el a fotóst! :) ). A megkapott digitális képek nagyszerűek, természetesek, nincsennek túlretusálva. Köszönjük a munkát és az élményt!
- P. Nikolett (esküvő, Felsőtárkány)Nagyon szépen köszönjük a munkád, és a segítséged. Profi munka volt, amit nyújtottál nekünk. Ha lesz valami családi program, tuti, hogy téged hívunk. Csak ajánlani tudunk mindenkinek, aki fotóst keres :)
- B. Ádám (esküvő, Tiszafüred)Péter nagyon korrekt, segítőkész, kreatív, bármikor rendelkezésünkre állt, ha a fotózással kapcsolatos kérdésünk vagy kérésünk volt. Csodásak lettek a fotók, köszönjük szépen!
- Sz. Anita (esküvő, Tokodaltáró-Dorog)Nagyon meg voltunk elégedve a munkájával. Gyors, pontos, rugalmas. Minden úgy történt ahogy szerettük volna. A képek is jók lettek. A keresztelőre is őt fogjuk hívni :-)
- V. Tímea (esküvő, Nyíregyháza)Nagyon szuper volt minden, jó hangulatú fotózás, pontos időben érkezés, korrekt, precíz munka, korrekt ár, egy igazán kedves és közvetlen embertől. Csak ajánlani tudom!! Kedves Péter, ez úton is szeretném megköszönni!
- T. Tímea (esküvő, Szada)Péter nagyon megbízható és segítőkész. Közvetlen és rugalmas. Nagyon kreatív és ötletdús, együttműködő pontos és precíz munkát végez, a határidőket betartja. A fotozásunk emlékezetes volt, kötetlen és jó hangulatban telt. Élettel teli és spontán képek születtek. Köszönjük az örök emlékeket. :)
- H. Mónika (esküvő, Törökbálint)Kedves Péter! Szeretnénk megköszönni az esküvőn végzett munkádat, és személyes hozzáállásodat. A fotók minősége, és a rögzített pillantok, sok örömet okoztak és fognak okozni a elkövetkező éveink során. Személyedben egy nagyon jó szakembert és egy kedves és tisztelettudó embert ismertünk meg. Munkádhoz kívánunk sok sikert és egészséget az elkövetkező években.
- B. Róbert (esküvő, Salgótarján)Péterről csak jót tudunk mondani. Nagyon elégedettek voltunk Vele. Kedves, pontos, mindenre figyelt a fotózás során. A sok-sok képeket nagyon gyorsan megkaptuk. :) Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Hívják bátran!

Kedves Péter! Megkaptuk a képeket, nagyon köszönjük. Nagyon klasszak lettek. :) Köszönjük a profi fotózást. :) Ha bárkinek szüksége lesz fotósra, Téged ajánlunk! :)

- I. Zsuzsanna (esküvő, Veresegyház)A képek csodálatosak, nagyon tetszenek. Köszönjük, hogy velünk voltál és a munkádat. Meg kedvelt az egész család :) és mi is. További sok sikert a munkádhoz és minden jót. Ha megengeded ajánlani foglak minden ismerősömnek.
- H. Lívia (esküvő, Bajót)Kedves Péter! Köszönjük szépen a fotókat és a munkádat is egyben. Jól éreztülk magunkat a fotózás közben, jó volt a hangulat. A képek szépek, hangulatosak, meghittek, a fontos pillanatokat megragadtad. Kedves voltál és oldott hangulatban jó képek születtek. Köszönjük, hogy vetted az ötleteinket és, hogy lelkesen dolgoztál. Valóban rengeteg jó fotó született, köszönjük szépen.

Péterrel jó volt dolgozni. Értékelte az egyediségünket, és megpróbált minden fontos pillanatot megragadni a szertartáson. Meghitt és elragadó fotók születtek a spontán szépségekről. A kreatv fotózás során is kedves és lelkes volt. Mindnkinek szeretettel ajánljuk.

- H. Ágnes (esküvő, Hatvan)Szia.nagyon szépen köszönjük élni fogunk a lehetőséggel és fogunk keresni a jövöben is.köszönjük a szép munkádat.
- M. Patricia (keresztelő, Debrecen)Péter egy megbízható szakember, korrekten dolgozik, jó áron jó munkát végzett. Elégedettek vagyunk a munkával.
- T. Kornélia (esküvő, Vác)Szeretnénk megköszönni a gyors és korrekt munkádat, nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A képek nagyon jók lettek és minden megvan bennük, amit szerettünk volna. :) Pedig nagyon aggódtam, hogy kevés volt az idő meg a hely is, de a végeredmény nagyon tetszik és a családtagok is dicsérték.
- J. Marianna (esküvő, Budapest)Pontos, szimpatikus személy. Az esküvői fotózásunk kellemes, jó hangulatban telt el. Sok apró kellékkel rendelkezik, ami viccesebbé és emlékezetesebbé teszi a fotókat. Szép képeket kaptunk Pétertől! Ezúton is szeretnénk megköszönni!
- A. Marietta (esküvő, Bátonyterenye)Köszönjük, a csodás képeket, a gyorsaságot, rugalmasságot, türelmet, kedvességet... Örülünk, hogy részese voltál a mi 'nagy napunknak'!
- V. Mónika (esküvő, Gyöngyös)A vélemények forrásai:
 • Facebook
 • JóSzaki
 • Google
 • E-mailek
 • sziper.hu  |  esküvői fotózás  |  esküvői fotós  |  SZIPER.hu - Esküvő fotózás és egyéb rendezvényfotózás

  Szmulai Péter e.v.  |  Telefonszám: +36306801144  |  E-mail cím: info@sziper.hu

  Facebook  |  Instagram

  Mottóm: "Számomra a fotózás nem kizárólag munka, sokkal inkább elhivatottság és szenvedély! Ennek megfelelően végzem a fotózást, amely során a legfontosabb a Megrendelő elégedettsége - árban és minőségben egyaránt!"

  Hivatásomnak és szenvedélyemnek mondhatom a fotózást, amelyet Magyarország egész területén, rugalmasan vállalok! Kérlek, tekintsd meg www.SZIPER.hu weboldalamat, ahol rendkívül kedvező ár/érték arányban kínálom esküvői fotózás szolgáltatásomat! Megrendelés esetén ingyenes zenés videó-összeállítást (slideshow) készítek, és jó hangulatú fotózást biztosítok, megbízható, pontos, rugalmas szolgáltatás keretében! Megrendelőim véleményei önmagukért beszélnek! Kérj ingyenes árajánlatot!
  Vállalkozásom elnyerte a Tisztességes Vállalkozói Tanúsítványt! A SZIPER.hu Fotózás tagja a Magyar Eskövőfotósok csapatának!

  Az esküvői fotózás, szertartás fotózása, lakodalom fotózása, lagzi fotózás

  A fotózás minden esetben könnyed, baráti hangulatban zajlik, hiszen meggyőződésem, hogy hogy az elkészült képek így tudják visszaadni a boldogságotokat. Az esküvő fotózás egy igen különleges szakma. Az esküvői fotós ott van Veletek életetek egyik legfontosabb napján. Az esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen esemény. Fontos, hogy egy olyan esküvői fotóst válasszatok, aki mellett felszabadultnak érzitek magatokat. Az esküvő fotózásokon szinte másodpercek alatt egy hullámhosszra kerülök velük, így hamar elmúlik az izgatottság, amit a legtöbben a fényképezőgép előtt éreznek. Meggyőződésem, hogy amennyiben Ti, akik most jegyes pár vagytok, és a számotokra megfelelő esküvői fotóst keresitek, a rentegeg esküvő fotós közül nehezen választotok. Kérjetek kötelezettségektől mentes, ingyenes árajánlatot tőlem, és megrendelésetek esetén ár/érték arányban kiváló szolgáltatásommal szebbnél-szebb fotókkal megörökíteném a Nagy Napotokat.

  Érzelemdús esküvői fotók

  A szakmai jelenléten kívül érzelmileg is azonosulok Veletek, hiszen azt gondolom, hogy ekkor lehet igazán megragadni azokat pillanatokat, amelyek hozzáadott értékeket képviselnek a fotókon. Az esküvőn készült fotók életetek legemlékezetesebb pillanatait örökítik meg, így fontos, hogy megfelelően elkészített, a Ti személyiségetekhez passzoló képek készüljenek. Az esküvői képek nemcsak az esküvő legszebb, legfontosabb pillanatait rögzítik, hanem kapcsolatot teremtenek azok között, akik az esküvőn részt vesznek.

  Megbízás esetén jómagam ezeket biztosítom számotokra, kiemelkedő ár/érték arányban, esküvő fotózás terén szerzett jelentős tapasztalattal! A tapasztalatom révén az esküvő fotózások alkalmával észre veszem és megörökítem azokat a pillanatokat, amelyek számotokra, és az esküvői fotók nézegetői számára évek, évtizedek múltán is emlékezetesek, maradandók lesznek.

  Kérlek, tekintsétek meg bemutatkozásomat, valamint az esküvői fotókról készült, több száz fotót tartalmazó galériámat!
  Polgári szertartás fotózása, templomi szertartás fotózása, lakodalom fotózása, menyasszonytánc fotózása, menyecsketánc fotózása, lagzi fotózása

  Esküvői fotózás rendkívül kedvező ár/érték arányban!

  Kérj ingyenes árajánlatot! Esküvői fotós szolgáltatásom Magyarország egész területén igénybe vehető. Az esküvő fotózáson kívül egyéb rendezvények fotózását is vállalom, úgy mint keresztelő, születésnapi buli, névnapi buli, egyéb családi események, céges rendezvények, évzárók. A piacon elérhető egyik legolcsóbb esküvői fotózás, rendezvényfotózás. Hangulatos, kreatív fotózás. Egyedi igények alapján vállalom szűk körű, kizárólag szertartások fotózását, és teljes lakodalom fotózását is! Profi felszereléssel dolgozom, a www.sziper.hu weboldalon feltüntetettek szerint!

  Esküvői fotózás megrendelői vélemények

  Kedves Péter! Ezúton is köszönjük, hogy ilyen csodálatos munkát végeztél és a szűkös határidő ellenére is elvállaltad a fotózásunkat. Nagyon nehéz volt kiválasztanunk a 15 képet, hiszen mind egytől egyig annyira mesés. Köszönjük, hogy megvalósítottad a vágyainkat és álmodni sem mertünk ilyen gyönyörű képekről. A munkád minden tekintetben tökéletes volt számunkra. Köszönjük kedvességedet és szakértelmedet, a képeid visszatükrözi az egymás iránti szeretetünket és sikerült a meghitt pillanatainkat valóban varázslatosan megőrizni. Hálásan köszönjük a munkádat, családtagoknak és barátainknak bátran fogunk Téged ajánlani. - M. Mária (esküvő, Szerencs)
  Nagyon szuper volt minden, jó hangulatú fotózás, pontos időben érkezés, korrekt, precíz munka, korrekt ár, egy igazán kedves és közvetlen embertől. Csak ajánlani tudom!! Kedves Péter, ez úton is szeretném megköszönni! - T. Tímea (esküvő, Szada)
  Péter nagyon megbízható és segítőkész. Közvetlen és rugalmas. Nagyon kreatív és ötletdús, együttműködő pontos és precíz munkát végez, a határidőket betartja. A fotozásunk emlékezetes volt, kötetlen és jó hangulatban telt. Élettel teli és spontán képek születtek. Köszönjük az örök emlékeket. :) - H. Mónika (esküvő, Törökbálint)
  Kedves Péter! Szeretnénk megköszönni az esküvőn végzett munkádat, és személyes hozzáállásodat. A fotók minősége, és a rögzített pillantok, sok örömet okoztak és fognak okozni a elkövetkező éveink során. Személyedben egy nagyon jó szakembert és egy kedves és tisztelettudó embert ismertünk meg. Munkádhoz kívánunk sok sikert és egészséget az elkövetkező években. - B. Róbert (esküvő, Salgótarján)

  Esküvő fotózás települések, területek:

  Magyarország, Heves megye Pest megye Nógrád megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Komárom-Esztergom megye Győr-Moson-Sopron megye Vas megye Zala megye Veszprém megye Fejér megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Hajdú-Bihar megye Somogy megye Tolna megye Bács-Kiskun megye Békés megye Baranya megye Csongrád megye Budapest Hatvan Kerekharaszt Csány Ecséd Heréd Gyöngyös Abasár Adács Aldebrő Andornaktálya Apc Átány Atkár Balaton Bátor Bekölce Besenyőtelek Boconád Bodony Boldog Bükkszék Bükkszenterzsébet Bükkszentmárton Demjén Detk Domoszló Dormánd Ecséd Egerbakta Egerbocs Egercsehi Egerfarmos Egerszalók Egerszólát Erdőtelek Erdőkövesd Erk Fedémes Feldebrő Felsőtárkány Gyöngyösoroszi Gyöngyös Gyöngyöspata Gyöngyössolymos Gyöngyöstarján Halmajugra Heréd Hevesaranyos Hevesvezekény Hort Istenmezeje Ivád Kápolna Karácsond Kerecsend Kerekharaszt Kisfüzes Kisnána Kömlő Kompolt Ludas Maklár Markaz Mátraballa Mátraderecske Mezőszemere Mezőtárkány Mikófalva Mónosbél Nagyfüged Nagykökényes Nagyréde Nagytálya Nagyút Nagyvisnyó Novaj Ostoros Pálosvörösmart Parád Parádsasvár Pély Pétervására Petőfibánya Pusztafogacs Recsk Rózsaszentmárton Sarud Szajla Szarvaskő Szentdomonkos Szihalom Szúcs Szűcsi Tarnabod Tarnalelesz Tarnaméra Tarnaszentmária Tarnaszentmiklós Tarnazsadány Tenk Terpes Tiszanána Tófalu Újlőrincfalva Vámosgyörk Váraszó Vécs Verpelét Visonta Visznek Zagyvaszántó Zaránk Balassagyarmat Bátonyterenye Drégelypalánk Hollókő Mátraverebély Nógrádmegyer Pásztó Salgótarján Szécsény Szügy Alsópetény Alsótold Bánk Bárna Becske Bér Bercel Berkenye Bokor Borsosberény Buják Cered Csécse Cserháthaláp Cserhátsurány Cserhátszentiván Csesztve Csitár Debercsény Dejtár Diósjenő Dorogháza Ecseg Egyházasdengeleg Egyházasgerge Endrefalva Erdőkürt Erdőtarcsa Érsekvadkert Etes Felsőpetény Felsőtold Galgaguta Garáb Héhalom Herencsény Hollókő Hont Horpács Hugyag Iliny Ipolyszög Ipolytarnóc Ipolyvece Jobbágyi Kálló Karancsalja Karancsberény Karancskeszi Karancslapujtő Karancsság Katalinpuszta (Szendehely) Kazár Keszeg Kétbodony Kisbágyon Kisbárkány Kisecset Kishartyán Kozárd Kutasó Legénd Litke Lucfalva Ludányhalászi Magyargéc Magyarnándor Márkháza Mátramindszent Mátranovák Mátraszele Mátraszőlős Mátraterenye Mihálygerge Mohora Nagybárkány Nagykeresztúr Nagylóc Nagyoroszi Nemti Nézsa Nőtincs Nógrád Nógrádkövesd Nógrádmarcal Nógrádsáp Nógrádsipek Nógrádszakál Őrhalom Ősagárd Palotás Pásztó Patak Patvarc Piliny Pusztaberki Rákóczibánya Rétság Rimóc Romhány Ságújfalu Sámsonháza Somoskőújfalu Sóshartyán Szalmatercs Szanda Szarvasgede Szátok Szécsénke Szécsényfelfalu Szendehely Szente Szilaspogony Szirák Szuha Szurdokpüspöki Tar Terény Tereske Tolmács Vanyarc Varsány Vizslás Zabar Érd Százhalombatta Abony Acsa Albertirsa Alsónémedi Áporka Aszód Bag Biatorbágy Budakalász Budakeszi Budaörs Bugyi Cegléd Csomád Csömör Dabas Diósd Domony Dunabogdány Dunaharaszti Dunakeszi Dunavarsány Ecser Erdőkertes Fót Galgahévíz Galgamácsa Gödöllő Göd Halásztelek Herceghalom Hévízgyörk Isaszeg Kerepes Kiskunlacháza Kistarcsa Maglód Majosháza Mogyoród Monor Nagybörzsöny Nagykőrös Nagykovácsi Ócsa Őrbottyán Örkény Páty Pécel Pilis Pilisborosjenő Piliscsaba Pilisvörösvár Pilisszántó Pilisszentiván Pilisszentkereszt Pomáz Pusztazámor Ráckeve Solymár Sóskút Sülysáp Szada Szentendre Szigetcsép Szigethalom Szigetszentmárton Szigetszentmiklós Szob Tahitótfalu Tápiószecső Tárnok Törökbálint Tóalmás Tök Tököl Tura Újhartyán Üllő Üröm Vác Vácegres Vecsés Veresegyház Verőce Visegrád Zebegény Zsámbék Apaj Bénye Bernecebaráti Budajenő Ceglédbercel Csemő Csévharaszt Csobánka Csörög Csővár Dánszentmiklós Dány Délegyháza Dömsöd Farmos Felsőpakony Galgagyörk Gomba Gyál Gyömrő Hernád Iklad Inárcs Ipolydamásd Ipolytölgyes Jászkarajenő Kakucs Kartal Káva Kemence Kismaros Kisnémedi Kisoroszi Kőröstetétlen Kocsér Kóka Kosd Kóspallag Leányfalu Letkés Lórév Makád Márianosztra Mende Mikebuda Monorierdő Nagykáta Nagymaros Nagytarcsa Nyáregyháza Nyársapát Pánd Penc Perbál Perőcsény Péteri Pilisjászfalu Pilisszentlászló Pócsmegyer Püspökhatvan Püspökszilágy Pusztavacs Rád Remeteszőlős Szentlőrinckáta Szentmártonkáta Szigetbecse Szigetmonostor Szigetújfalu Sződ Sződliget Szokolya Táborfalva Taksony Tápióbicske Tápiógyörgye Tápióság Tápiószele Tápiószentmárton Tápiószőlős Tatárszentgyörgy Telki Tésa Tinnye Törtel Újlengyel Újszilvás Úri Vácduka Váchartyán Váckisújfalu Vácrátót Vácszentlászló Valkó Vámosmikola Vasad Verseg Zsámbok Bajót Tokodaltáró Dorog Balatonakarattya Balaton Miskolc Siófok Lepsény Visegrád Pétervására és Magyarország teljes területe.

  Esküvői fotózás, esküvői fotós partnerek

  SEOZSENI

  esküvői fotós, esküvő fotós, esküvő fotózás, esküvői fotózás, esküvői képek, lagzi fotózás, lagzi fotós, jegyesfotózás, olcsó esküvő, olcsó esküvő fotós, olcsó esküvői fotózás, rendezvény, alkalom, esemény, profi fotó, photo, fotós, fényképész, fotózás, photography, wedding, pályázat, eseményfotózás, rendezvényfotózás, rendezvényfotó, rendezvényfotós, eseményfotó, eseményfotós, ünnepfotó, akció, eljegyzés, esküvő, születésnap, névnap, házassági évforduló, ünnep, gyermek, rendezvények, megbízható, korrekt, karácsony, ballagás, farsang, anyák napja, alacsony árak, mikulás, ünnepség, kedvezmény, lagzi, szalagavató, zene, sport, meccs, mérkőzés, labda, szabadtér, labdarúgás, gyermeknap, buli, party, hangulat, kreatív, óvoda, iskola, tavasz, nyár, ősz, tél, hatvan, gyöngyös, budapest, lakodalom, lagzi, lagzi fotózás, menyasszonytánc, esküvőszervezés, esküvő szervezése, akciós esküvő, akciós esküvő fotózás, legjobb esküvői fotós, legjobb esküvő fotós

  Adatkezelés, adatvédelem