www.SZIPER.hu ESKÜVŐI FOTÓZÁS, RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Magyarország egész területén, kiváló ár/érték arányban, igazolt pozitív véleményekkel

Korrekt Partner  |  Magyar Esküvőfotósok tagja  |  Tisztességes Vállalkozás  |  "Esküvőre készülök" által ellenőrzött szolgáltató  | 
Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesületének tagja

Ajánlatkérés | Szmulai Péter e.v.  |  E-mail: info@sziper.hu  |  Tel.: +36306801144  |  Facebook  |  Instagram

                   


Szolgáltatások
Fotózás
Fontos tudnivalók, jogok, kötelezettségek
www.SZIPER.hu

Hasznos információk az árajánlathoz, megrendeléshez ITT!

Az Árlistában nem szereplő, egyedi megrendelői igényeket is vállalok rendezvényfotózással kapcsolatban, amelyre szintén írásos árajánlatot adok.


Az általam az egyes rendezvényeken készített fotók promóciós célzattal a SZIPER-médiumokban (elsősorban: www.SZIPER.hu, www.facebook.com/sziper.hu, www.instagram.com/sziper.hu_foto_eskuvo_es_egyeb) megjelenésre kerülhetnek!

I. A fotózandó rendezvény előtti fontos tudnivalók, jogok, kötelezettségek:
 1. Kérem, tekintse meg a 'Hasznos információk az árajánlathoz, megrendeléshez' oldalon rögzítetteket is!
 2. A rendezvény előtt tisztázni szükséges annak menetrendjét, illetve azt, hogy melyek azok az eseménypontok, személyek, momentumok, amelyek megörökítése fontos.
 3. Szintén nagyon fontos, és a fotózandó esemény előtt tisztázandó, hogy vannak-e olyan lényeges elemek, személyek, tárgyak, egyéb dolgok, amelyek fotón való megjelenése megkerülhetetlen, vagy éppen elkerülendő?
 4. Mint például: több egész alakos fotó-igény, több közeli fotó-igény, egyes testrészek ne látszódjanak a fotókon, egyes testrészek az átlagostól több fotón látszódjanak, oldalról vagy szemből szeretne a Megrendelő több fotót, stb. Az ezekre vonatkozó utólagos igényekre, reklamációkra értelemszerűen nincs mód.
 5. Az elkészítendő képanyagnak a Megrendelő elvárása szerint milyen üzenete van?
 6. A Megrendelőnek előzetesen tájékoztatnia szükséges a rendezvény résztvevőit arról, hogy a rendezvények fényképfelvételek készülnek.
 7. Lehetőség szerint a fotózandó rendezvényen mobiltelefonnal, egyéb digitális eszközzel fotózók ne zavarják a munkámat. Ellenkező esetben sajnos nem garantálható, hogy minden lényeges pillanat megörökítésre kerül a fotóimon.
 8. Egyéb, a Megrendelő által fontosnak tartott szempontok átbeszélése.
 9. A legtöbb alkalommal - kivételek előzetesen egyeztetésre kerülnek - legkésőbb 15 perccel a rendezvény megkezdése előtt megérkezem a helyszínre, és az előre egyeztetett fotózási időtartam lejáratakor távozom onnan (ez alól kivételt jelent, ha a Megrendelő részéről megrendelésre kerül további fotózási időtartam).
 10. Megrendelői igény esetén a rendezvényen készített fotókat az eredeti nyers, RAW-formátumban is - felár ellenében - elektronikusan átadom. Ezt a rendezvény előtt szükséges jelezni a Megrendelő részéről.
 11. Rendkívüli eset figyelembevétele nélkül a kizárólagos fizetési mód: a rendezvény végén a helyszínen, készpénzben.
 12. A Megrendelőnek joga van a teljes díj fizetését megelőzően betekintést nyerni a nyers fotókba. Ezen igényt a Megrendelő köteles a rendezvény előtt előre jelezni. A díjfizetés megtörténtét követően a Megrendelő lemond a díjazás utólagos visszakérésének, valamint utólagos reklamáció lehetőségéről.
 13. Megrendelői igény írásbeli (e-mail: info@sziper.hu) jelzése esetén lehetőség van a rendezvény előtti előzetes személyes egyeztetésre. Ennek díja: bruttó 5.000 Ft/megkezdett óra + útiköltség (40 Ft/km). Fontos, hogy amennyiben már a foglaló befizetésre/átutalásra került, abban az esetben egyszeri személyes egyeztetés díjmentes!
 14. Rendkívüli eset figyelembevétele nélkül a megrendelés esetén foglaló fizetése szükséges, a megrendelés a foglaló fizetésével válik teljessé. A foglaló összege az e-mailben visszaigazolt teljes díjazás bruttó összegének 10%-a, amely természetesen a teljes vállalási ár részét képezi. A foglaló összegéről számla kerül kiállításra és e-mailben megküldésre a Megrendelő részére. A foglaló összegét a számla alapján az OTP Banknál vezetett 11739054-23926589-00000000 (Szmulai Péter e.v.) számú bankszámlára szükséges átutalni. A közleményben feltüntetendő a számla sorszáma. Az átutalás beérkezését követően e-mailben visszajelzést adok az összeg beérkezéséről, valamint az időpont lefoglalásáról. Természetesen olyan esetben, amikor a Szolgáltatónak felróható okból meghiúsul a fotózás, abban az esetben a Megrendelő jogosult az előleg visszaigénylésére, azonban egyéb kártérítésre nem jogosult. Olyan esetben, amikor a Megrendelő a foglaló befizetését/átutalását követően jelzi a Szolgáltató részére a megrendelés visszavonását, a Megrendelő nem jogosult a foglaló díjának visszaigénylésére.
 15. Amennyiben a Megrendelő által megrendelt, és megrendelés visszaigazolás keretében a Szolgáltató részéről visszaigazolt szolgáltatást a Megrendelő lemondja, úgy kártérítésként a Megrendelő a megrendelés értékének 20%-át kártérítésként átutalja a Szolgáltató OTP Banknál vezetett 11739054-23926589-00000000 (Szmulai Péter e.v.) számú bankszámlára.
 16. Rendkívüli, előre nem látható forgalmi akadályok miatti késői helyszínre érkezés esetén a Szolgáltató felelősségre nem vonható. A már látható késés esetén a Szolgáltatónak kötelessége értesíteni a Megrendelőt a késés tényéről. Ugyanakkor a Szolgáltatónak mindent meg kell tennie az időben helyszínre érkezés érdekében.
 17. Megrendelői igény írásbeli (e-mail: info@sziper.hu) jelzése esetén lehetőség van a rendezvény előtt a rendezvényfotózásról szóló szolgáltatói szerződés kötésére. Amennyiben ilyen jelzés nem érkezik a Megrendelő részéről, abban az esetben az e-mailes kommunikáció az irányadó (az általam küldött e-mailek az info@sziper.hu e-mail címről kerülnek megküldésre).
 18. Kérem, hogy számlaigényét előre jelezze. Ennek hiányában automatikusan nyugta kerül kiállításra a szolgáltatásról.
 19. Esküvő fotózás esetén természetesen lehetőség van az esküvő napján kívüli, más időpontban tartandó jegyesfotózásra, amely az árlistában rögzítésre került, fix díjon, valamint útiköltség díjon vehető igénybe.
 20. A Szolgáltató kötelezettséget vállal, hogy amennyiben az esküvő időpontjában tevékenységét érdekkörében felmerülő okból ellátni nem tudja, úgy maga helyett olyan helyettesítőről gondoskodik, hogy a tőle elvárt minőségű fénykép készítés biztosításra kerüljön. Amennyiben a Szolgáltató tűzeset, sérülés, betegség, baleset, lopás vagy bármilyen más olyan esemény miatt, amire hatással nincs, nem tudja a vállalt kötelezettségeit teljesíteni, abban az esetben - amennyiben foglaló fizetése történt - a foglalóval megegyező kötbér fizetését vállalja a Szolgáltató, további felelősséggel azonban nem tartozik. Amennyiben nem történt foglaló fizetése, úgy a helyettesítőről gondoskodáson kívül a Szolgáltató további felelősséggel nem tartozik.


II. A fotózott rendezvény utáni, de a rendezvényhez kapcsolódó fontos tudnivalók, jogok, kötelezettségek:
 1. Minden általam készített képet utómunkával ellátok, alapretusálok, egyéb retusálási munkát nem végzek.
 2. Az elkészült fotókon saját logót nem helyezek el.
 3. A fentiek szerint retusált fotókat digitális formában adom át a Megrendelőnek - a fotókat Google Drive-linken küldöm meg e-mailben, ahonnan a fotók bármikor, később is szabadon letölthetők, mivel a fotókat megőrzöm..
 4. A fentiek szerint retusált fotókat a fotózott eseményt követően legkésőbb 1 héten belül átadom a Megrendelőnek.
 5. Ha a Megrendelő részéről fontos a gyors, aznapi médiamegjelenés, abban az esetben előre egyeztetettek szerint - felár ellenében - még az adott esemény napján digitálisan átadok - nyers - fotókat.
 6. A retusált képeket megőrzöm, így amennyiben a Megrendelőnek később már nincsenek a birtokában a fotók, de szüksége lenne azokra, újraküldöm.
 7. Megrendeléssel a Megrendelő elismeri és hozzájárul ahhoz, hogy az elkészült fotók promóciós célzattal a SZIPER-médiumokban (elsősorban: www.SZIPER.hu, www.facebook.com/sziper.hu, www.instagram.com/sziper.hu_foto_eskuvo_es_egyeb) megjelenésre kerülhetnek!
sziper.hu  |  esküvői fotózás  |  esküvői fotós  |  SZIPER.hu - Esküvő fotózás és egyéb rendezvényfotózás

Szmulai Péter e.v.  |  Telefonszám: +36306801144  |  E-mail cím: info@sziper.hu

Facebook  |  Instagram

Mottóm: "Számomra a fotózás nem kizárólag munka, sokkal inkább elhivatottság és szenvedély! Ennek megfelelően végzem a fotózást, amely során a legfontosabb a Megrendelő elégedettsége - árban és minőségben egyaránt!"

Hivatásomnak és szenvedélyemnek mondhatom a fotózást, amelyet Magyarország egész területén, rugalmasan vállalok! Kérlek, tekintsd meg www.SZIPER.hu weboldalamat, ahol rendkívül kedvező ár/érték arányban kínálom esküvői fotózás szolgáltatásomat! Megrendelés esetén ingyenes zenés videó-összeállítást (slideshow) készítek, és jó hangulatú fotózást biztosítok, megbízható, pontos, rugalmas szolgáltatás keretében! Megrendelőim véleményei önmagukért beszélnek! Kérj ingyenes árajánlatot!
Vállalkozásom elnyerte a Tisztességes Vállalkozói Tanúsítványt! A SZIPER.hu Fotózás tagja a Magyar Eskövőfotósok csapatának!

Az esküvői fotózás, szertartás fotózása, lakodalom fotózása, lagzi fotózás

A fotózás minden esetben könnyed, baráti hangulatban zajlik, hiszen meggyőződésem, hogy hogy az elkészült képek így tudják visszaadni a boldogságotokat. Az esküvő fotózás egy igen különleges szakma. Az esküvői fotós ott van Veletek életetek egyik legfontosabb napján. Az esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen esemény. Fontos, hogy egy olyan esküvői fotóst válasszatok, aki mellett felszabadultnak érzitek magatokat. Az esküvő fotózásokon szinte másodpercek alatt egy hullámhosszra kerülök velük, így hamar elmúlik az izgatottság, amit a legtöbben a fényképezőgép előtt éreznek. Meggyőződésem, hogy amennyiben Ti, akik most jegyes pár vagytok, és a számotokra megfelelő esküvői fotóst keresitek, a rentegeg esküvő fotós közül nehezen választotok. Kérjetek kötelezettségektől mentes, ingyenes árajánlatot tőlem, és megrendelésetek esetén ár/érték arányban kiváló szolgáltatásommal szebbnél-szebb fotókkal megörökíteném a Nagy Napotokat.

Érzelemdús esküvői fotók

A szakmai jelenléten kívül érzelmileg is azonosulok Veletek, hiszen azt gondolom, hogy ekkor lehet igazán megragadni azokat pillanatokat, amelyek hozzáadott értékeket képviselnek a fotókon. Az esküvőn készült fotók életetek legemlékezetesebb pillanatait örökítik meg, így fontos, hogy megfelelően elkészített, a Ti személyiségetekhez passzoló képek készüljenek. Az esküvői képek nemcsak az esküvő legszebb, legfontosabb pillanatait rögzítik, hanem kapcsolatot teremtenek azok között, akik az esküvőn részt vesznek.

Megbízás esetén jómagam ezeket biztosítom számotokra, kiemelkedő ár/érték arányban, esküvő fotózás terén szerzett jelentős tapasztalattal! A tapasztalatom révén az esküvő fotózások alkalmával észre veszem és megörökítem azokat a pillanatokat, amelyek számotokra, és az esküvői fotók nézegetői számára évek, évtizedek múltán is emlékezetesek, maradandók lesznek.

Kérlek, tekintsétek meg bemutatkozásomat, valamint az esküvői fotókról készült, több száz fotót tartalmazó galériámat!
Polgári szertartás fotózása, templomi szertartás fotózása, lakodalom fotózása, menyasszonytánc fotózása, menyecsketánc fotózása, lagzi fotózása

Esküvői fotózás rendkívül kedvező ár/érték arányban!

Kérj ingyenes árajánlatot! Esküvői fotós szolgáltatásom Magyarország egész területén igénybe vehető. Az esküvő fotózáson kívül egyéb rendezvények fotózását is vállalom, úgy mint keresztelő, születésnapi buli, névnapi buli, egyéb családi események, céges rendezvények, évzárók. A piacon elérhető egyik legolcsóbb esküvői fotózás, rendezvényfotózás. Hangulatos, kreatív fotózás. Egyedi igények alapján vállalom szűk körű, kizárólag szertartások fotózását, és teljes lakodalom fotózását is! Profi felszereléssel dolgozom, a www.sziper.hu weboldalon feltüntetettek szerint!

Esküvői fotózás megrendelői vélemények

Kedves Péter! Ezúton is köszönjük, hogy ilyen csodálatos munkát végeztél és a szűkös határidő ellenére is elvállaltad a fotózásunkat. Nagyon nehéz volt kiválasztanunk a 15 képet, hiszen mind egytől egyig annyira mesés. Köszönjük, hogy megvalósítottad a vágyainkat és álmodni sem mertünk ilyen gyönyörű képekről. A munkád minden tekintetben tökéletes volt számunkra. Köszönjük kedvességedet és szakértelmedet, a képeid visszatükrözi az egymás iránti szeretetünket és sikerült a meghitt pillanatainkat valóban varázslatosan megőrizni. Hálásan köszönjük a munkádat, családtagoknak és barátainknak bátran fogunk Téged ajánlani. - M. Mária (esküvő, Szerencs)
Nagyon szuper volt minden, jó hangulatú fotózás, pontos időben érkezés, korrekt, precíz munka, korrekt ár, egy igazán kedves és közvetlen embertől. Csak ajánlani tudom!! Kedves Péter, ez úton is szeretném megköszönni! - T. Tímea (esküvő, Szada)
Péter nagyon megbízható és segítőkész. Közvetlen és rugalmas. Nagyon kreatív és ötletdús, együttműködő pontos és precíz munkát végez, a határidőket betartja. A fotozásunk emlékezetes volt, kötetlen és jó hangulatban telt. Élettel teli és spontán képek születtek. Köszönjük az örök emlékeket. :) - H. Mónika (esküvő, Törökbálint)
Kedves Péter! Szeretnénk megköszönni az esküvőn végzett munkádat, és személyes hozzáállásodat. A fotók minősége, és a rögzített pillantok, sok örömet okoztak és fognak okozni a elkövetkező éveink során. Személyedben egy nagyon jó szakembert és egy kedves és tisztelettudó embert ismertünk meg. Munkádhoz kívánunk sok sikert és egészséget az elkövetkező években. - B. Róbert (esküvő, Salgótarján)

Esküvő fotózás települések, területek:

Magyarország, Heves megye Pest megye Nógrád megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Komárom-Esztergom megye Győr-Moson-Sopron megye Vas megye Zala megye Veszprém megye Fejér megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Hajdú-Bihar megye Somogy megye Tolna megye Bács-Kiskun megye Békés megye Baranya megye Csongrád megye Budapest Hatvan Kerekharaszt Csány Ecséd Heréd Gyöngyös Abasár Adács Aldebrő Andornaktálya Apc Átány Atkár Balaton Bátor Bekölce Besenyőtelek Boconád Bodony Boldog Bükkszék Bükkszenterzsébet Bükkszentmárton Demjén Detk Domoszló Dormánd Ecséd Egerbakta Egerbocs Egercsehi Egerfarmos Egerszalók Egerszólát Erdőtelek Erdőkövesd Erk Fedémes Feldebrő Felsőtárkány Gyöngyösoroszi Gyöngyös Gyöngyöspata Gyöngyössolymos Gyöngyöstarján Halmajugra Heréd Hevesaranyos Hevesvezekény Hort Istenmezeje Ivád Kápolna Karácsond Kerecsend Kerekharaszt Kisfüzes Kisnána Kömlő Kompolt Ludas Maklár Markaz Mátraballa Mátraderecske Mezőszemere Mezőtárkány Mikófalva Mónosbél Nagyfüged Nagykökényes Nagyréde Nagytálya Nagyút Nagyvisnyó Novaj Ostoros Pálosvörösmart Parád Parádsasvár Pély Pétervására Petőfibánya Pusztafogacs Recsk Rózsaszentmárton Sarud Szajla Szarvaskő Szentdomonkos Szihalom Szúcs Szűcsi Tarnabod Tarnalelesz Tarnaméra Tarnaszentmária Tarnaszentmiklós Tarnazsadány Tenk Terpes Tiszanána Tófalu Újlőrincfalva Vámosgyörk Váraszó Vécs Verpelét Visonta Visznek Zagyvaszántó Zaránk Balassagyarmat Bátonyterenye Drégelypalánk Hollókő Mátraverebély Nógrádmegyer Pásztó Salgótarján Szécsény Szügy Alsópetény Alsótold Bánk Bárna Becske Bér Bercel Berkenye Bokor Borsosberény Buják Cered Csécse Cserháthaláp Cserhátsurány Cserhátszentiván Csesztve Csitár Debercsény Dejtár Diósjenő Dorogháza Ecseg Egyházasdengeleg Egyházasgerge Endrefalva Erdőkürt Erdőtarcsa Érsekvadkert Etes Felsőpetény Felsőtold Galgaguta Garáb Héhalom Herencsény Hollókő Hont Horpács Hugyag Iliny Ipolyszög Ipolytarnóc Ipolyvece Jobbágyi Kálló Karancsalja Karancsberény Karancskeszi Karancslapujtő Karancsság Katalinpuszta (Szendehely) Kazár Keszeg Kétbodony Kisbágyon Kisbárkány Kisecset Kishartyán Kozárd Kutasó Legénd Litke Lucfalva Ludányhalászi Magyargéc Magyarnándor Márkháza Mátramindszent Mátranovák Mátraszele Mátraszőlős Mátraterenye Mihálygerge Mohora Nagybárkány Nagykeresztúr Nagylóc Nagyoroszi Nemti Nézsa Nőtincs Nógrád Nógrádkövesd Nógrádmarcal Nógrádsáp Nógrádsipek Nógrádszakál Őrhalom Ősagárd Palotás Pásztó Patak Patvarc Piliny Pusztaberki Rákóczibánya Rétság Rimóc Romhány Ságújfalu Sámsonháza Somoskőújfalu Sóshartyán Szalmatercs Szanda Szarvasgede Szátok Szécsénke Szécsényfelfalu Szendehely Szente Szilaspogony Szirák Szuha Szurdokpüspöki Tar Terény Tereske Tolmács Vanyarc Varsány Vizslás Zabar Érd Százhalombatta Abony Acsa Albertirsa Alsónémedi Áporka Aszód Bag Biatorbágy Budakalász Budakeszi Budaörs Bugyi Cegléd Csomád Csömör Dabas Diósd Domony Dunabogdány Dunaharaszti Dunakeszi Dunavarsány Ecser Erdőkertes Fót Galgahévíz Galgamácsa Gödöllő Göd Halásztelek Herceghalom Hévízgyörk Isaszeg Kerepes Kiskunlacháza Kistarcsa Maglód Majosháza Mogyoród Monor Nagybörzsöny Nagykőrös Nagykovácsi Ócsa Őrbottyán Örkény Páty Pécel Pilis Pilisborosjenő Piliscsaba Pilisvörösvár Pilisszántó Pilisszentiván Pilisszentkereszt Pomáz Pusztazámor Ráckeve Solymár Sóskút Sülysáp Szada Szentendre Szigetcsép Szigethalom Szigetszentmárton Szigetszentmiklós Szob Tahitótfalu Tápiószecső Tárnok Törökbálint Tóalmás Tök Tököl Tura Újhartyán Üllő Üröm Vác Vácegres Vecsés Veresegyház Verőce Visegrád Zebegény Zsámbék Apaj Bénye Bernecebaráti Budajenő Ceglédbercel Csemő Csévharaszt Csobánka Csörög Csővár Dánszentmiklós Dány Délegyháza Dömsöd Farmos Felsőpakony Galgagyörk Gomba Gyál Gyömrő Hernád Iklad Inárcs Ipolydamásd Ipolytölgyes Jászkarajenő Kakucs Kartal Káva Kemence Kismaros Kisnémedi Kisoroszi Kőröstetétlen Kocsér Kóka Kosd Kóspallag Leányfalu Letkés Lórév Makád Márianosztra Mende Mikebuda Monorierdő Nagykáta Nagymaros Nagytarcsa Nyáregyháza Nyársapát Pánd Penc Perbál Perőcsény Péteri Pilisjászfalu Pilisszentlászló Pócsmegyer Püspökhatvan Püspökszilágy Pusztavacs Rád Remeteszőlős Szentlőrinckáta Szentmártonkáta Szigetbecse Szigetmonostor Szigetújfalu Sződ Sződliget Szokolya Táborfalva Taksony Tápióbicske Tápiógyörgye Tápióság Tápiószele Tápiószentmárton Tápiószőlős Tatárszentgyörgy Telki Tésa Tinnye Törtel Újlengyel Újszilvás Úri Vácduka Váchartyán Váckisújfalu Vácrátót Vácszentlászló Valkó Vámosmikola Vasad Verseg Zsámbok Bajót Tokodaltáró Dorog Balatonakarattya Balaton Miskolc Siófok Lepsény Visegrád Pétervására és Magyarország teljes területe.

Esküvői fotózás, esküvői fotós partnerek

SEOZSENI

esküvői fotós, esküvő fotós, esküvő fotózás, esküvői fotózás, esküvői képek, lagzi fotózás, lagzi fotós, jegyesfotózás, olcsó esküvő, olcsó esküvő fotós, olcsó esküvői fotózás, rendezvény, alkalom, esemény, profi fotó, photo, fotós, fényképész, fotózás, photography, wedding, pályázat, eseményfotózás, rendezvényfotózás, rendezvényfotó, rendezvényfotós, eseményfotó, eseményfotós, ünnepfotó, akció, eljegyzés, esküvő, születésnap, névnap, házassági évforduló, ünnep, gyermek, rendezvények, megbízható, korrekt, karácsony, ballagás, farsang, anyák napja, alacsony árak, mikulás, ünnepség, kedvezmény, lagzi, szalagavató, zene, sport, meccs, mérkőzés, labda, szabadtér, labdarúgás, gyermeknap, buli, party, hangulat, kreatív, óvoda, iskola, tavasz, nyár, ősz, tél, hatvan, gyöngyös, budapest, lakodalom, lagzi, lagzi fotózás, menyasszonytánc, esküvőszervezés, esküvő szervezése, akciós esküvő, akciós esküvő fotózás, legjobb esküvői fotós, legjobb esküvő fotós

Adatkezelés, adatvédelem